Forebygg angst | www.kruuse.com

Finn produkt

Forebygg angst

Angst kan forebygges ved at træne hunden fra den er hvalp. Alle hunde kan hjælpes ved at træne og anvende naturlige feromoner (Dog Appeasing Pheromone) for at mindske deres angst og utryghed. Adaptil ligner tævens naturligt beroligende feromon og virker ved at fjerne eller forebygge frygt eller stressrelaterede reaktioner hos hvalpe og voksne hunde.Andre muligheder for at forebygge nytårsangst kan være:

Adfærdstræning
Adfærdstræning går ud på, at man lærer hunden at opføre sig anderledes i den situation, hvor den bliver bange. Det er også vigtigt, at ejeren lærer at opføre sig på den rette måde over for hunden, når den er angst. Det er meget vigtigt, at hunden bliver ignoreret, når den er angst. Hvis hunden ynkes, når den viser angst, vil det forstærke problemet.

Desensibilisering
Desensibilisering kan gøres på forskellige måder, men en god måde er at supplere brugen af ADAPTIL med en lyd-CD, som indeholder optagelser af forskellige lyde af nytårsfyrværkeri. Desensibiliseringen påbegyndes ved, at man afspiller lydene for hunden ved meget lav styrke og i takt med, at den vænner sig til lydene, kan man langsomt øge lydstyrken. Desensibilisering tager normalt 1-3 mdr., og derfor er det meget vigtigt, at man starter i rigtig god tid inden nytår. Allerbedst er det at træne på et tidspunkt af året, hvor der ikke er stor chance for, at der affyres fyrværkeri.

Medicinsk behandling
Dette er en behandlingsform, som mange ejere er glade for, men det er ikke den optimale løsning for hunden. Ofte er hunden angst over flere dage/uger, men den bliver kun behandlet med angstdæmpende medicin i 1-2 dage. Angstdæmpende medicin over en længere periode kan ikke anbefales.


apaptil
Adaptil diffusor – løsningen i hjemmet
Adaptil diffusor er optimal til problemer inden døre, og er meget velegnet til følgende indikationer:
• Angst for lyde (også nytårsangst)
• Ny hvalp i hjemmet
• Flytning af voksen hund
• Besøg af fremmede i hjemmet
• Alene-hjemme-problemer
ADAPTIL halsbånd
ADAPTIL halsbånd indeholder D.A.P. og er en naturlig og nem måde at afhjælpe stressrelateret opførsel hos hunde på. D.A.P. er netop fremstillet til at give velvære til hvalpe og voksne hunde i stressede situationer, og hjælper dermed hundene til at blive mere modtagelige overfor adfærdsterapi og træning. ADAPTIL halsbåndene er forbedret med et nyt praktisk spænde, der gør tilpasningen lettere og en større overflade, der forbedrer diffusionen af feromon.


Hvad så med Adaptil spray?
Selve nytårsaften kan man, hvis hunden skal med i byen, kombinere Adaptil diffusoren med et ADAPTIL halsbånd eller en Adaptil spray. Adaptil spray anvendes ved at spraye 8-10 pumpeslag på det sted, hvor hunden skal opholde sig. Alternativt kan man spraye med 5-8 pumpeslag på et stofhalsbånd eller tørklæde.


ADAPTIL lydtræning
ADAPTIL lyddtræning´en kan bruges til at forberede hunden på de høje lyde og brag, som opstår ved nytårsfyrværkeri. Samtidig er der et lydspor med regn- og tordenlyde, så hunden også kan tilvænnes disse lyde. Lydtræningen er bygget op af to dele og træningsperioden varer i to til fire uger afhængig af graden af hundens angst.


Katter blir også ofte redde på nyttårsaften
Feliway kan hjelpe
Katter er lite glade i forandringer i hverdagen og kan reagere uheldig når de utsettes for stressende situasjoner. De kan begynne å skvette, klore, få nedsatt kontaktlyst, lek og mat. Det er ikke bare fyrverkeri som stresser katter, men også f.eks. flytting, ommøblering, ankomst av nye
personer eller andre dyr.
Feliway inneholder en syntetisk fremstilt kopi av kattens ansiktsferomon som utskilles naturlig når den gnir seg mot kjente omgivelser i dens miljø. Katten føler seg trygg når den kjenner feromonet og finner tilbake til sin naturlige balanse.
Thundershirt
En smart løsning mod angst hos hunde.
Thundershirt kan bruges i forbindelse med: Frygt for torden, Nytårsangst, Nervøsitet i forbindelse med dyrlægebesøg, Problemer med at hunden gør, Generelt træningsværktøj, Angst for støj og meget andet.

Kampagner_Hills_HUND_NO