DAX Hånd- & Hudkrem, 600 ml flaske med pumpe (323000) - Personlig pleie | www.kruuse.com

Finn produkt

DAX Hånd- & Hudkrem, 600 ml flaske med pumpe

323000

DAX Hand & Hudcreme passer utmerket for daglig pleie av hender og hele kroppen. Gjentatt kontakt med vann tørker ut huden. Om vinteren er det dessuten lett å få problemer med tørr hud, både av streng kulde og tørr inneluft. Mange trenger også etterfukting av hud på sommeren, når soling og bading tørker ut den følsomme huden. DAX Hand & Hudcreme oppretter og bevarer hudens naturlige fuktighets- og fettbalanse. Gjør raskt tørr og ru hud naturlig myk og smidig.

Huden utsettes daglig for hard belastning. Fukt, smuss, kjemikalier og tørr luft svekker hudens motstandskraft/barriere. Å pleie sin hud riktig bidrar til at den fungerer normalt og beholder sin beskyttende evne og reduserer risikoen for hudproblemer.

DAX Hånd- & Hudkrem, 600 ml flaske med pumpe

323000
Produktfakta
DAX Hand & Hudcreme smører huden slik at den oppretter sin naturlige fuktighetsbalanse. Den går raskt inn i huden og føles ikke klissette. Inneholder solsikkeolje med hudpleiende egenskaper. DAX Hand & Hudcreme finnes som svakt parfymert og uparfymert, pH 5.

Lagring og holdbarhet
Oppbevares i romtemperatur i originalforpakning. Holdbarhet i ubrutt forpakning, se holdbarhetsdato på forpakningen. Holdbarhet i åpen forpakning ca. 12 måneder.

Miljø
Samtlige forpakninger er av gjenvinningsmateriale og avgir ingen skadelige stoffer ved ev. forbrenning.

DAX Hånd- & Hudkrem, 600 ml flaske med pumpe

323000

Alternative produkter

 

Relaterte produkter

 
Kampagner_info_ks