Salli Twin Sadelstol med albuestøtten Elbow, sort (281088) - Sadelstol | www.kruuse.com

Finn produkt

Salli Twin Sadelstol med albuestøtten Elbow, sort

281088

Salli Twin og Elbow rest
For presisjonsarbeid og arbeid som krever at du arbeider nærme objektet. Elbow rest er en albuestøtte er ideelt for veterinære, tannleger, industri (innstallasjon, sveising), for rehabilitering (rygg-, bekken- og beinskader), i kontrollrom og for de som ønsker støtte under håndarbeid.

Salli Twin sadelstol:
En utmerket salstol for begge kjønn, kjølig og sunn.
Delt sete
Helningsmekanisme
Håndstyrt høydejustering av gass sylinder

kan leveres i:
Skinn, kunstskinn, ESD stoff/kunstskinn.
Gass sylinder og base i metallisk eller sort, kontrollere riktig høyde
Vekt 10,5 kg

Salli Twin Sadelstol med albuestøtten Elbow, sort

281088
Prinsipper for å sitte på en sadelstol
En Salli sadelstol gir den riktige vinkel på lårene, slik at bekkenet skyves frem og man beholder den naturlige svai i ryggen. Overkroppen hviler på sitteknoklene og kommer i balanse uten ryggstøtten. Den forbedrede holdningen gir bedre åndedrett, minsker trykket på magen,genitalier, muskelspenninger og øker sirkulasjonen.
10 års garanti på setet.
Forskning om hvordan trykket er ved alminnelig sittende stilling En konvensjonell sitteestilling innebærer en låsing av hoftene og en meget høy temperatur under lårene, hvilket kan medføre helseskader.
Med den to-delte Salli Sadelstol minskes risikoen for problemer med de mannlige genitalier, som er spesielt kjent fra sykling. Kvinner får en mindre risiko for infeksjoner i underlivet samt at trykket på nerver og blodkar reduseres. Ved å skifte sittestilling endres hoftenes stilling slik at man sitter behagelig og trykket flyttes over på sitteknoklene.

Tradisjonell kontorstol:
Skadelig trykk på baksiden av lår og sittemuskulatur.
Delt sadelstol sete:

Trykket er korrekt på sitteknoklene
Salli sadelstol er utviklet slik at du kan arbeide med samme bevegelighet og frihet som når du står, mens du avlaster benene og unngår problemer som kommer ved en tradisjonell sittende stilling.

Du sitter behagelig, ditt velbefinnende økes og arbeidskapasiteten stiger.

Se videoer på Salli her:


Alternative produkter

 

Relaterte produkter