DAX Hånddesinfektion 70, refill t/dispenser, 700 ml (323011) - DAX | www.kruuse.com

Finn produkt

DAX Hånddesinfektion 70, refill t/dispenser, 700 ml

323011

DAX Hånddesinfeksjon 70 brukes først og fremst der sykdomsfremkallende mikro- organismer skal fjernes/bekjempes. Desinfeksjon av hender gjøres på ren og tørr hud både før og etter kontakt med pasient eller andre risikoområder som slimhinner, blod, etc.
DAX Hånddesinfeksjon 70 er effektiv mot bakterier, sopp og ulike typer av virus. Eksempel på bruksområder er innen helse-, syke- og tannpleie samt på veterinær klinikker.

Gjør sånn
- Ta minst to pumpetrykk (2 ml) av DAX Hånddesinfeksjon 70 på tørr og ren hud.
- Gni inn hendene nøye og glem ikke tommelen.
- La hendene lufttørke.

Synlig skitten på hendene:
- Vask hendene med såpe og vann først og tørk. Deretter hånddesinfeksjon prosedyre

DAX Hånddesinfektion 70, refill t/dispenser, 700 ml

323011
Produktfakta DAX Hånddesinfeksjon 70 er en gel som er sam­mensatt av tre ulike alkoholer med etanol som hovedkomponent. Alkoholstyrken er 70 volum­prosent. DAX Hånddesinfeksjon 70 virker raskt og gjør ikke hendene klissete etter bruk. Produktet er tilsatt glyserin for å smøre huden det gjør att huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse og hindrer dermed uttørkning. DAX Hånddesinfeksjon 70 oppfyller den euro­peiske normen for desinfeksjonsmidler, EN 1500. Lagring og holdbarhet Oppbevares i romtemperatur i originalforpakning. Holdbarhet i ubrutt forpakning, se holdbarhets­dato på forpakningen. Miljø Samtlige forpakninger er av gjenvinningsmateriale og avgir ingen skadelige stoffer ved ev. forbrenning.

DAX Hånddesinfektion 70, refill t/dispenser, 700 ml

323011

Alternative produkter

 

Relaterte produkter