Melag autoclave Model Euroklav 23V-S, incl. 1 x hylle (290761) - Autoklaver | www.kruuse.com

Finn produkt

Melag autoclave Model Euroklav 23V-S, incl. 1 x hylle

290761

Arbejder med den nyeste vakuumteknologi for at sikre optimalsterilisationsproces. Autoklaven har 4 forskellige programmer.

Melag autoclave Model Euroklav 23V-S, incl. 1 x hylle

290761
Autoklaven arbejder med den nyeste vakuum teknologi for at sikre optimalsterilisationsproces. Ved vakuum-autoklavering suges al luften ud af kammeret. Når damp og luft herefter lukkes ind vil dampen i forbindelse medtrykudligningen trænge ind i alle åbninger. Herved opstår den ønskede sterilisering af hulrum og åbninger, som man ikke opnår ved almindelig autoklavering. EUROKLAV 23 V-S opfylder ligeledes kravene til temperaturnøjagtighed under processen.

Det avancerede vandsystem kan håndtere såvel circulatory flow som single use mode. Selve tørringsprocessen, der ofte er autoklaveringens achilles-hæl er ligeledes optimeret ved hjælp af flow drying teknik kombineret med post-sterilization air-removal, hvilket giver en tilstrækkelig lav restfugtighed til at porrerne i autoklaveposerne er lukkede og således ikke udsættes for rekontamination.

Autoklaven opfylder de strenge krav fra European Standard pr EN 13060-4 og kravene til Class S. Euroklav 23V S har 4 programmer; 3 ved 2 bar og 134 grader celcius og 1 program ved 1 bar og 121 grader celcius. Sidstnævnte program eret skåneprogram, der bl.a. bruges til autoklavering af tekstiler og gummi.

Trods de avancerede funktioner er EUROKLAV 23 V-S særdeles brugervenlig. Autoklavering er stadig det skånsomme og mere alsidige alternativ til tørsterilisering.

Specifikationer:
Effektkrav: 3000 W
Vægt: 43 kg
Kapacitet: 4 kg instrumenter

Dimensioner:
Udvendige mål: 66 x 42,5 x 48,5 cm
Indvendige mål: 25 x 45 cm
Volumen: 22 L

Alternative produkter

 

Relaterte produkter

 
Kampagner_info_ks