Companion CTC 12 terapilaser, 12 W<br><br>Pris avhenger av konfigurasjon.<br> Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud. (141890) - Terapilasere og tilbehør | www.kruuse.com

Finn produkt

Companion CTC 12 terapilaser, 12 W

Pris avhenger av konfigurasjon.
Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud.

141890

Med en effekt på imponerende 12 W og et innbygd batteri som sørger for lang brukstid uten behov for elektrisk strøm er Companion Therapy Compact markedets første virkelig portable klasse-IV terapilasersystem. Et system som egner seg like bra til bruk på klinikken som i felten.Companion Therapy Compact tilbyr både Smart Coat® Plus-teknologi og Companions omfattende utvalg av forinnstilte behandlingsprotokoller til både hund, katt og hest.

Companion CTC 12 terapilaser, 12 W

Pris avhenger av konfigurasjon.
Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud.

141890
Med en effekt på imponerende 12 W og et innbygd batteri som sørger for lang brukstid uten behov for elektrisk strøm er Companion Therapy Compact markedets første virkelig portable klasse-IV terapilasersystem.
Et system som egner seg like bra til bruk på klinikken som i felten.Companion Therapy Compact tilbyr både Smart Coat® Plus-teknologi og Companions omfattende utvalg av forinnstilte behandlingsprotokoller til både hund, katt oghest.

Companion Therapy CTC leveres med:
- CTC terapilaser-system
- 2 sæt Laser applicator med4 applikationsspecifikke udskiftelige hoveder
- 4 stk. beskyttelsesbriller
- Transport taske
- Manual
-Fiber rense kort
- instruktion til Fiber rense kort
- De to referencebøger om veterinær laser terapi
- Laser Therapy in the Companion Animal Practice
- Laser Therapy for the Equine Athlete

Alternative produkter

 

Relaterte produkter