Companion CTX terapilaser, Compact, 15 W<br><br> Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud - (141888) - Terapilasere og tilbehør | www.kruuse.com

Finn produkt

Companion CTX terapilaser, Compact, 15 W

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud -

141888

Companion® CTX tilbyr opptil 15 watts terapeutisk effekt og et unikt brukergrensesnitt med en lang rekke funksjoner som aldri tidligere er sett i en terapilaser.
Det har aldri vært lettere å komme i gang med laserterapi.Inkludert i pakken er
beskyttelsesbriller,
4 applikasjonshoder,
koffert

våre konsulenter hjelper deg igang med implementering i din virksomhet hvis ønskelig!
Les mer her:
links

Companion CTX terapilaser, Compact, 15 W

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud -

141888
Som en nyhet tilbyr Companion® CTX en ny doseringsberegner, som kalles Perfect Protocol™. Denne løsningen kombinerer de mange fordelene ved Smart Coat®-teknologien, med enkel inntasting av størrelsen på området som skal behandles (i cm2), ønsket effekt for behandlingen (i watt) samt ønsket energitetthet for behandlingen (i J/cm2). Perfect Protocol™ er den optimale muligheten for å tilrettelegge for helt individuell behandling av dine pasienter.

Companion® CTX tilbyr regulerbar effekt fra 0,5 til imponerende 15 watt i CW-modus. Det betyr at du kan behandle alle tilstander med den mest hensiktsmessige tilnærmingen til problemet. Med 15 watt tilgjengelig, sikrer du at du kan behandle alle tilstander innenfor en tidsramme som gjør laserterapi anvendelig i praksis.

Companion® CTX tilbyr en lang rekke forhåndsdefinerte protokoller til en lang rekke av de tilstandene man møter daglig i en veterinærpraksis. Det omfattende biblioteket av behandlingsprotokoller er dessuten artsspesifikt, slik at du kan finne spesielle protokoller til både hund, katt, hest og som en nyhet også eksotiske dyr. De mange protokollene gjør det svært lett å komme i gang med å bruke laserterapi i praksis.

Companion® CTX tilbyr også Patient Tracker™. Patient Tracker™ gjør det enkelt å lagre de pasientspesifikke behandlingene du har opprettet, slik at de kan brukes igjen. Dermed sikrer du at pasientene dine oppnår en ensartet behandling, selv om du kanskje har overlatt selve gjennomføringen av behandlingen til noen andre.

Den lekre berøringsskjermen i Companion® CTX byr også på en annen, ny funksjon. Nå har du mulighet til å spille av en rekke opplæringsvideoer direkte på skjermen. Det gir deg mulighet til både å lære opp personalet og å informere klientene på en enkel og overbevisende måte. Companion® CTX er i likhet med forgjengeren Companion® CTC portabel, og kan brukes i opptil en time på full effekt. Det gjør Companion® CTX like velegnet på klinikken som i ambulerende praksis.

I likhet med de andre Companion-laserne har Companion® CTX det unike applikasjonssystemet Empower™, med 4 behandlingsspesifikke applikasjonshoder. Det sikrer optimal tilførsel av energi til vevet, enten du behandler i direkte kontakt med vevet eller må bruke kontaktfri behandling.oprettet. Derved sikrer du, at dine patienter opnår en ensartet behandling selvom du måske har overladt selve udførelsen af behandlingen til en anden.

Den lækre touchskærm i Companion® CTX byder også på en anden ny feature. Nu har du mulighed for at afspille en række undervisningsvideoer direkte på skærmen. Her er både mulighed for at uddanne personalet samt informere dine klienter på en nem og overbevisende måde.

Companion® CTX er som sin forgænger Companion® CTC både portabel og kan køre op til en time på fuld effekt. Det gør Companion® CTX lige velegnet på klinikken og i udkørende praksis.

Som de øvrige Companionlasere har Companion® CTX det unikke Empower applikationssystem med 4 behandlingsspecifikke applikationshoveder. Dette sikrer optimal tilførelse af energi til vævet hvad enten du kan behandle i direkte kontakt med vævet eller er henvist til en non-kontakt behandling.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter