FitPAWS Peanut treningsball 40cm gul m/DVD og pumpe (279859) - FitPAWS trening | www.kruuse.com

Finn produkt

FitPAWS Peanut treningsball 40cm gul m/DVD og pumpe

279859

Den peanutformede treningsballen er designet til styrketrening for sports -eller brukshund samt i forbindelse med rehabilitering
Slitesterkt PVC materiale med en spesiell overflate som sikrer at hunden ikke glir på ballen
DVD OG PUMPE MEDFØLGER

FitPAWS Peanut treningsball 40cm gul m/DVD og pumpe

279859
FitPAWS træningsudstyret til hunde. Det slidstærke pvc materiale er sammensat specielt med henblik på hunde, idet den specielle overflade sikrer, at hunden ikke glider på bolden. Bruges til styrketræning af sportsudøvende eller arbejdende hundesamt i forbindelse med genoptræningsterapi. Den unikke peanutfacon sørger foren naturlig afgrænsning af bevægelser, således at nybegyndere kun kan bevægesig frem og tilbage eller fra side til side. Balanceevnen kan udfordres imindre grad ved at undlade at fyldebolden helt op, således at den er blødereog dermed nemmere for hunden at balancere på. Godt tip til opfyldning: denpeanutformede træningsbold pustes optilden ønskede højde, ikke tryk (psi).Den påtrykte størrelse på selve bolden indikerer højden, hvortil bolden måpustes op, for at designet kan overholde det, der loves, men du kan altidanvende en bold, der ikke er fyldt optil maks. kapacitet for at gøre detnemmere for din hund at balancere på den.
FitPAWS bolden kan fyldes op med enluftpumpe eller kompressor, der har en kegleformet studs. Hvis du ønsker, atbolden skal være fyldt optilmaks. punktet, og hvis det virker som om, atbolden ikke kan tåle at blive pustet mere op, så lad den hvile natten over,delvist oppustet og med lukket prop. Dette vilgørematerialet blødere, og detvil samtidigt give sig, så bolden bliver lettere at fylde helt op denefterfølgende dag. Når den ønskede boldstørrelse er opnået, skal du sørge for,at proppen er skubbet helt ind på plads. Proppen skal være på linje med boldensoverflade for atsikre, at bolden er forseglet ordentligt. Når FitPAWS erpustet op til maksimum kapacitet, vil den føles hård og dermed udgøre størstudfordring for din hund.
Nem at puste op med håndholdt luftpumpe (tilkøb) Vi anbefaler, at din hund er udstyret med en speciel sele (tilkøb), så dukan holde fast i din hund, mens den træner på bolden. Læs alle sikkerhedsinformationerne igennem, før du går i gang med at bruge.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter

 
Kampagner_info_ks