SPAR 25% - Nina Ottosson Cat Treat Maze, plast (274239) - Nina Ottosson | www.kruuse.com

Finn produkt

SPAR 25% - Nina Ottosson Cat Treat Maze, plast

274239

Nina Ottossons filosofi er, at hunde og katte har fire ben og et hoved, og alle fem har behov for aktivitet på forskellige måder. Hunden/katten skal udfordres - både fysisk og psykisk.

Aktivitetslegetøj kan

  • Bidrage til at forebygge og reducere adfærdsproblemer
  • Bidrage til at forebygge og reducere vægtproblemer
  • Forhindre at hunden/katten keder sig
  • Bidrage til at styrke din samhørighed med din hund/kat.

  • Aktivitetslegetøjet er inddelt i sværhedsgrader og de enkelte modeller kan anvendes på forskellige måder, så hunden/katten hele tiden kan udfordres på ny.

    Lad katten arbejde for sit foder og sine godbidder med CatTreatMaze. Godbidderne skal passere en labyrint indeni, inden de falder ud af hullerne. Perfekt til både langsomme og hurtige spisere (Niveau 1)

SPAR 25% - Nina Ottosson Cat Treat Maze, plast

274239
Mental aktivitet

Hunde såvel som mennesker har brug for en vis mængde af aktivitet. Men det er vigtigt at finde en balance mellem aktivitet og inaktivitet, således at hunden ikke bliver stresset af for lidt ellerfor meget aktivitet. Gåture er en god aktivitet, men hunde har også brug for mental stimulation. Alle hunde har brug for at bruge deres hoved for at trives, og nogle hunde har et større behov end andre. Hvis de ikke fårkanaliseret deres energi i en organiseret aktivitet, kan de få deres egne “sjove” ideer, såsom at tygge i ting, eller bare være hyperaktive, hvilket ikke altid er værdsat af ejerne.

Sværhedsgrader

Nina Ottossons sortiment af varierende interaktive spil er blevet designet til at stimulere hundens/kattens hjerne, og til at styrke dens forhold til mennesker. Hvert design har en unik mekanisme, der kræver mental såvel som fysisk fingerfærdighed til at arbejde gennem udfordringerne og afsløre skjulte godbidder. De kan indstilles til forskellige sværhedsgrader, så de tilgodeser alle aldre og racer af hunde. Så uanset om man har en ”Forrest Gump-” eller ”Albert Einstein-” hund/kat, er der altid et Nina Ottosson aktivitetslegetøj, der matcher! Hvert spil er inddelt i sværhedsgraderne 1,2 og 3, hvor 1 er det letteste niveau, 2 er lidt sværere og 3 er det mest udfordrende. Det er vigtigt, at man i starten ikke bruger spil, der er for svære. Man er nødt til at give hunden lidt tid til at forstå, hvordan spillene fungerer. De fleste hunde forstår hurtigt, at de er nødt til at arbejde for at komme til godbidderne, og at det betaler sig at lytte til de hjælpende kommandoer fra ejeren.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter