SPAR 25% - Nina Ottosson DogSmart, plast (274231) - Nina Ottosson | www.kruuse.com

Finn produkt

SPAR 25% - Nina Ottosson DogSmart, plast

274231

Nina Ottossons filosofi er at hunden har fire ben og et hode, og alle fem har behov for aktivitet på forskjellige måter. Hunden skal utfordres - både fysisk og mentalt.

Aktivitetsleker kan<

  • Bidra til å forebygge og redusere adferdsproblemer
  • Bidra til å forebygge og redusere vektproblemer
  • Bidra til å styrke din samhørighet med din hund
  • Forhindre at hunden kjeder seg

  • Gjem godbitene under de hule plastkjøttbeina. La hunden lete etter godbitene og skyve bort kjøttbeina med snuten eller potene. (Niveau 1)

SPAR 25% - Nina Ottosson DogSmart, plast

274231
Mental aktivitet

Hunde såvel som mennesker har brug for en vis mængde af aktivitet. Men det er vigtigt at finde en balance mellem aktivitet og inaktivitet, således at hunden ikke bliver stresset af for lidt ellerfor meget aktivitet. Gåture er en god aktivitet, men hunde har også brug for mental stimulation. Alle hunde har brug for at bruge deres hoved for at trives, og nogle hunde har et større behov end andre. Hvis de ikke fårkanaliseret deres energi i en organiseret aktivitet, kan de få deres egne “sjove” ideer, såsom at tygge i ting, eller bare være hyperaktive, hvilket ikke altid er værdsat af ejerne.

Sværhedsgrader

Nina Ottossons sortiment af varierende interaktive spil er blevet designet til at stimulere hundens/kattens hjerne, og til at styrke dens forhold til mennesker. Hvert design har en unik mekanisme, der kræver mental såvel som fysisk fingerfærdighed til at arbejde gennem udfordringerne og afsløre skjulte godbidder. De kan indstilles til forskellige sværhedsgrader, så de tilgodeser alle aldre og racer af hunde. Så uanset om man har en ”Forrest Gump-” eller ”Albert Einstein-” hund/kat, er der altid et Nina Ottosson aktivitetslegetøj, der matcher! Hvert spil er inddelt i sværhedsgraderne 1,2 og 3, hvor 1 er det letteste niveau, 2 er lidt sværere og 3 er det mest udfordrende. Det er vigtigt, at man i starten ikke bruger spil, der er for svære. Man er nødt til at give hunden lidt tid til at forstå, hvordan spillene fungerer. De fleste hunde forstår hurtigt, at de er nødt til at arbejde for at komme til godbidderne, og at det betaler sig at lytte til de hjælpende kommandoer fra ejeren.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter