BUSTER ActivityMat, startsett m/3 aktiviteter og veske (274337) - BUSTER | www.kruuse.com

Finn produkt

BUSTER ActivityMat, startsett m/3 aktiviteter og veske

274337

BUSTER ActivityMat er et nytt og innovativt aktivitetsleketøy til hunden.

Den gir hund og eier en fantastisk mulighet for samspill samtidig med at hunden utfordres og stimuleres mentalt.
Basis for aktivitetsleketøyet er en matte med 35 trykknapper, plassert med en avstand på 10 cm. Du kan sette opp til 12 forskjellige oppgaver på matten.
De har forskjellige vanskelighetsgrader, alt etter, hvordan de foldes og lukkes. På matten kan det være en eller flere oppgaver på samme tid. Designet tillater en lang rekke kombinasjonsmuligheter, så aktivitetsmatten aldri blir kjedelig for hunden.
BUSTER ActivityMat kan kjøpes som et startsett inneholdende en matte, en praktisk bag til oppbevaring samt 3 oppgaver: 1 vannlilje, 1 konvolutt og 1 kremmerhus.
Individuelle oppgaver kan kjøpes separat.

BUSTER ActivityMat, startsett m/3 aktiviteter og veske

274337
Verdt å vite::
  • Hunden skal være under oppsyn når den arbeider med ActivityMat
  • Hunder er forskjellige. Noen hunder velger å bruke potene, andre bruker snuten. Aksepter den måten hunden velger å løse oppgavene på.
  • Det er viktig at hunden får lykkes når den arbeider med ActivityMat. Gi hunden den hjelp, den behøver i begynnelsen. Hjelp den å lykkes
  • Hvis hunden ikke forstår hva den skal gjøre, er det en god idé å gi den en godbit bare for å røre ved matten eller oppgaven.
  • Hvis hunden er overivrig, kan det være en god idé å la den spise først. Hvis den derimot er mindre interessert, kan det være en fordel at den er sulten når den presenteres for leketøyet. Velg det som føles riktig.
  • Husk, at det er prosessen, som er vigtigst og ikke hvor hurtigt hunden løser oppgavene.

    Se video:

Alternative produkter

 

Relaterte produkter