BUSTER IncrediBowl mørkgrå str. L (2 liter)< (281503) - BUSTER | www.kruuse.com

Finn produkt

BUSTER IncrediBowl mørkgrå str. L (2 liter)<

281503

BUSTER IncrediBowl er det slutt på lange hundeører i matskålen. Skålens spesielle fasong sørger nemlig for å holde hundens ører utenfor mat- og vannskålen. Ørene holdes utenfor maten og vannet, dessuten bidrar skålens innadvendte fasong til at hunden spiser langsommere.

BUSTER IncrediBowl mørkgrå str. L (2 liter)<

281503
BUSTER IncrediBowl er en ideel løsning for langørede hunder som får boksemat/våtfor, formen på skålen holder ørene på utsiden av skålen når den spiser/drikker. Således blir ikke ørene våte eller får matrester hengende igjen. Spiser saktere for bedre helse BUSTER IncrediBowl tvinger hunden til å spise saktere og å tygge maten mer, for der av å forbedre helsen ved å redusere sykdomer forårsaket av feil spisevaner.

Symptomer på vanlige fordøyelsesproblemer relatet til aggressiv spising er; Opkast, diarè, hikke og flatulens. Mindre søl. BUSTER IncrediBowl helps holder mat og vann på plass. Formen på BUSTER IncrediBowl gjør at mesteparten av vann ogmat holder seg inne i skålen. Selv om hunden prøver å få det ut med snuta. Perfekt for hunder som spiser i seg vannet når de drikker. Mykt materiale og anti-skli BUSTER IncrediBowl er laget av food gradeTPE. Det myke materialet gjør at skålen står stødig og stabilt selv når hunden spiser.

Produktet er IKKE laget for å vaskes i vaskemaskin eller mikrobøgleovn. Ved temeraturer over 85°C kan produktet bli deformert.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter