BUSTER DogMaze Mini, lime (274163) - BUSTER | www.kruuse.com

Finn produkt

BUSTER DogMaze Mini, lime

274163

BUSTER DogMaze er en daglig utfordring for alle hunder som elsker både lek og mat.
BUSTER DogMaze er en innovativ og morsom måte å fôre hunden på. Putt tørrfôr i den og det blir til en kombinert matskål, et mentalt stimulerende leketøy og underholdning for hunden!
En ny generasjon BUSTER DogMaze har vært på markedet med stor suksess siden 2011. Med en relansering i nye friske farger, og i en mindre størrelse, tilgodeses flere hunderaser og hundeeiere.

BUSTER DogMaze Mini er velegnet til hunder <10 kg
BUSTER DogMaze er velegnet til hunder >10 kg

BUSTER DogMaze Mini, lime

274163
Hvorfor er det en god idé å bruke BUSTER DogMaze?
Adferdsmessige problemer som skyldes mangel på mental stimulering kan avhjelpes ved å utfordre hunden mentalt i hverdagen.
Daglig fysisk aktivitet er viktig, men mentale utfordringer for hunden er vel så viktige og de kan gøre hunden sliten på en måte som en gåtur aldri kan.
Helsemessige fordeler n Å sluke maten raskt er et felles problem for grådige eller overvektige hunder. Ved å senke hundens spisetempo vil den føle seg mett lengre og dermed mindre tilbøyelig til å søke etter mat.
Under utviklingen av BUSTER DogMaze viste det seg at gjennomsnittshunden brukte minst fire ganger lengre tid på å avslutte sitt regulære måltid når den ble fôret med BUSTER DogMaze og mange brukte mye lengre tid på det!

Alternative produkter

 

Relaterte produkter