EQUITOP Pronutrin 3,5 kg (373025) - Tilskudd | www.kruuse.com

Finn produkt

EQUITOP Pronutrin 3,5 kg

373025

Equitop Pronutrin - for magen

Equitop Pronutrin anbefales til alle hester som har risiko for å utvikle mageproblemer, samt som et understøttende tilskudd for de tilfeller der veterinær har satt inn behandling av magesår. Equitop Pronutrin kan også med fordel anvendes ved fôrskifte, fravenning av føll samt ved langvarige reiser.
Det skal understrekes at Equitop Pronutrin ikke kan anvendes som erstatning for en korrekt og balansert fôrplan eller ordinert medisinsk behandling for magesår av veterinær.

Dosering Equitop Pronutrin:
Dosere en gang daglig i 2 - 4 uger, eller i henhold til dyrlægens anvisninger. 50 g pr. 100 kg
Et graderet mål medfølger i bøtten. Et mål modsvarer 250 kg hest.
En bøtte rækker til 14 dages brug for en hest på 500 kg.

EQUITOP Pronutrin 3,5 kg

373025
Dietisk fôrtilskudd som sammen med en korrekt fôring og stell av hesten er med og understøtter funksjonen av mavesekkens slimhinne. Ved hjelp av den unike kombinasjonen av pektinfiber, lecitin og glycerol beskytter den mot påvirkninger som i verste fall kan føre til mavesår. Equitop Pronutrin anbefales til alle heste med risiko for utvikling av mavesår samt understøtte i forbindelse med en veterinær behandling for mavesår. Equitop Pronutrin kan også med fordel anvendes ved fôrskifte, fravenning av føll samt ved lengere reiser. Det skal understrekes at Equitop Pronutrin ikke kan brukes som erstatning for en korrekt og balanseret fôrplan eller koordineret medisinsk behandling av mavesår foretatt av veterinær. Et spann inneholder 3,5 kg.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter