Oxbow Harvest Stacks -Western Timothy høy, 1 kg (372097) - Oxbow | www.kruuse.com

Finn produkt

Oxbow Harvest Stacks -Western Timothy høy, 1 kg

372097

Oxbow hay kommer i en rekke varianter for å møte næringsbehovet og smakspreferansene hos de forskjellige artene, personlighetene, størrelsene og alderene hos planteetere.

Oxbows kvalitetshøy er dyrket av bønder som er håndplukket av John Miller (Oxbows grunnlegger). Høyet er sortert for hånd og nøye testet for å forsikre at det er av absolutt topp kvalitet.
Det mest anbefalte høyet for voksne kaniner og andre små planteetere. Western Timothy gress høy hjelper fordøyelses-systemet til kaniner og gnagere til å fungere optimalt. Fiberinnholdet er høyt mens protein- og kalsiuminnholdet er lavt.

Gressbasert høy er en kilde til langkjedet fiber og vitalt for små planteeteres fordøyelsessystem. Det forebygger fedme, tannproblemer, diarê, forstoppelse og kjedsomhet.

Oxbow Harvest Stacks -Western Timothy høy, 1 kg

372097
Western Timothy forebygger overvekt og bidrar til sunn helse. En diett med høyt fiberinnhold vil også motvirke bløt avføring, tarmgass og tympani. Timotei høy er høyet som oftest anbefales av veterinærer til kanin, marsvin, chinchilla og andre små planteetere. Høyet er smakfult, grønt, friskt, lukter godt og oppmuntrer derfor til stort inntak.

Høy er absolutt nødvendig for små planteetere. Ikke bare som næring, det beriker også miljøet og fører til at mer tid brukes på fôropptak, akkurat som i naturen. Western Timothy tilfører dyret fiber som er nødvendig for optimal fordøyelse og tarmmotorikk.

Fri tilgang på høy fremmer en naturlig tygge-adferd og bidrar til slitasje av kinntennene slik at man forebygger vanlige tannproblemer og unormal tannslitasje.

Garantert Analyse
Råprotein (min) - 7.00%
Ubearbeidet fett (min) - 1.50%
Råfiber (maks) - 32.00%
Vann (maks) - 15.00%

Alternative produkter

 

Relaterte produkter