KRUTEX Vet-Gel operasjonshansker, sterile, pudderfri str. 6,0 50 par (260911) - KRUTEX Vet-Gel | www.kruuse.com

Finn produkt

KRUTEX Vet-Gel operasjonshansker, sterile, pudderfri str. 6,0 50 par

260911

For mer krevende operasjoner eller bedre grep/følsomhet.
Innvendig og utvendig polymerbelegg sikrer en fremragende barrierebeskyttelse ved lengre arbeidsprosesser.
Hanskene har en mikrostruktur i håndflaten hvilket gir et meget godt grep på fuktige instrumenter/miljø og hanskene gir økt fingertuppsfølelse samt forbedret gripeevne.
Mansjetten er lengre og forsterket hvilket gir fremragende virusblokkeringsegenskaper og samtidig forhindrer tilbakerulling og istykkerriving av hansken.

KRUTEX Vet-Gel operasjonshansker, sterile, pudderfri str. 6,0 50 par

260911
Handskerne er forsynet med en mikrostruktur i arbejdsfladen og er velegnede til at tage på med fugtige hænder. En udvendig og indvendig polymerbelægning sikrer fremragende barrierebeskyttelse og nedsat risiko for hudreaktion og latexsensibilisering.Vet-Gel handskerne giver ekstrablødkomfort ved længere arbejdsprocesser og fremragende gribeegenskaber for fingerspidserne under såvel våde som tørre forhold. Manchetten er længere og forstærket, hvilket giver fremragende virusblokeringsegenskaber og samtidigt forhindrer tilbagerulning og iturivning af handsken. Vet-Gel er beregnet til engangsbrug, indeholder ikke pudder, og er steriliseret med gammabestråling. Handskerne er nemme at tage på og tage af. Fri for thiuram og thiazol. Testet for kemikalieresterog irritation. Testet for cytotoksicitet og endoxotin. Proteinniveau er 50 g pr. gram materiale. Bionedbrydelig ogmiljøvenlig.Standarder: EN 455 del 1, 2 og 3, ISO 13485, ISO 9001, ISO 14971.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter