KRUUSE NewLife Intensity Oksygengeneratorer (271609) - NewLife | www.kruuse.com

Finn produkt

KRUUSE NewLife Intensity Oksygengeneratorer

271609

KRUUSE NewLife Intensity oksygenkonsentrator
Liten, økonomisk oksygenkonsentrator som kan levere opptil 8 liter ved 90 % oksygeninnhold med et trykk på 1,37 bar (20 psig/138 kPa). Velegnet til forsyning av oksygen til f.eks. anestesianlegg.
En virkelig brukervennlig enhet, som dessuten er utstyrt med EcoCheck® Oxygen-monitor. Systemet overvåker om oksygeninnholdet holder seg over 85 %, og varsler med hhv. lys og alarm hvis det ikke er tilfelle. Den har også alarm ved hhv. strømbrudd og trykkfall.
Vekt: 24,5 kg.
MERK: Noen anestesianlegg krever et trykk på 4 bar for å fungere, og enkelte anlegg er utstyrt med oksygentrykkalarm som utløses ved trykk under 3 bar.

Kontakt din KRUUSE-konsulent for å få vite mer om mulighetene ved en oksygenkonsentrator.

KRUUSE NewLife Intensity Oksygengeneratorer

271609
En virkelig brugervenlig enhed, der envidere er udstyret med EcoCheck® Oxygen Monitor. Systemet monitorerer, om iltindholdet holder sig over 85%, og alarmerer med hhv. lys og alarm, hvis det ikke er tilfældet. Endvidere alarm ved hhv. strømsvigt og faldi tryk. Vægt: 24,5 kg. BEMÆRK: Nogle anæstesianlæg kræver et tryk på 4 bar for at fungere, ligesom enkelte anlæg er udstyret med ilttryksalarm, der udløses ved tryk under 3 bar. Kontakt din KRUUSE konsulent for at høre nærmere om mulighederne i en iltgenerator.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter