Sårpleie | www.kruuse.com

Finn produkt

Sårpleie

I brosjyren kan du lese mer om fordelene ved å tilby dine pasienter Oralade samt eksempler på i hvilke situasjoner den kan brukes.
Valget av forbindingsmateriell i sårhelingsfasen er avgjørende for et godt resultat. Er såret moderat eller sterkt eksuderende, er det et rent operasjonssår eller er det risiko for infeksjon? Flere ting spiller inn når man skal gi riktig sårpleie og velge forbinding. Underveis i sårhelingsprosessen skal man kanskje også skifte type forbinding.
Vi har et bredt utvalg av forbindinger og sårpleieprodukter. Hvilken type forbinding du velger er opp til deg, men her er noen eksempler på hvilke typer primær- og sekundærforbindinger vi kan tilby.
 
 
 
Som primærforbinding til kraftigt eksuderende sår kan du f.eks. anvende Suprasorb X eller Vliwasell 

For å fremme helingsprosessen i et overfladisk sår kan man med fordel bruke  Lomatuell H

 På et infisert eksuderende sår kan du velge å bruke Suprasorb A

For å gi et bedre overblikk over forbindinger fra Lohmann & Rauscher har vi laget en ”sårsirkel”, så du raskt kan se hvilken forbinding du skal velge. Du kan bestille sårsirklen på varenr. 472399 og sette den opp på klinikken. Du kan også hente en pdf av sårsirklen her
 
Et fuktig sårhelingsmiljø kan fremme helingen av flere typer sår. Lavanid sårgel har et optimalt innehold av Polyhexanid som virker bakteriehemmende.

Se mer om fordelene ved Lavanid sårgel
 

   


Se det samlede utvalg av forbindsstoffer