KRUUSE operasjonsbord | www.kruuse.com

Finn produkt

KRUUSE operasjonsbord

Med KRUUSE’s smådyroperasjonsbord har man tilgang til mang tilbehørsmuligheter som vil øke funksjonaliteten av bordet og dermed gjøre en operasjoner lettere enn ved en standard løsning. Med de forskjellige operasjonsbordsmodellene og tilbehørsvariasjoner som er tilgjengelige kan man sette sammen et operasjonsbord som er skreddersydd til å imøtekomme selv de mest spesielle behov.

Generelt for sortimentet av operasjonsbord er, at alle er utført i høy kvalitet med funksjonalitet og godt design for øyet. Alle bordene har fotpedal for å kontrollere heve- og senkefunksjonen.

 

KRUUSE Easy-Lift operasjonsbord
KRUUSE Easy-Lift operasjonsbord er vår mest økonomiske modell. Dette sakseformede bordet finnes både som elektrisk eller med batteri. Høyden kan justeres fra 54 – 100 cm. Leveres kun med rustfri stålplate på 130 x 60 cm. I tillegg er det også muligheter for å bestille fra et rikholdig tilbehørssortiment.
Se oversikt over våre Easy-Lift operasjonsbord
her  Vet Lift operasjonsbord
Vet Lift operasjonsbordet er et litt dyrere operasjonsbord. Dette saksebord har mulighet for regulering av heve- og senkefunksjon enten ved hjelp av hydraulikk, elektrisk eller med batteri. Høyden kan justeres fra 31,5 – 101 cm. Bordplaten på 130 x 60 cm finnes i rustfritt stål eller en syntetisk plate. Det finnes et stort tilbehørssortiment for individuell tilpasning av bordet.
Se oversikt over våre Vet Lift operasjonsbord
her.

Trend operasjonsbord
Trend operasjonsbordet er spesielt designet med en elektrisk høyderegulert base. Høyden kan reguleres fra 72 – 102 cm med fotpedal, som er plassert på begge sider av bordet. Håndbetjent styring av hellingen i lengderetningen opp til nesten loddrett stilling. Leveres kun med rustfri stålplate på 130 x 60 cm. Basen på bordet kan leveres i 5 forskjellige farger. Her er der også mulig å bestille fra et rikholdig tilbehørssortiment.
Se oversikt over våre Trend operasjonsbord
her.OP-system operasjonsbord
OP-system operasjonsbordet bør velges hvis det er mer avanserte operasjoner som skal utføres. Dette er et multijusterbart bord hvor både bordets helling og selve bordplaten styres med en brukervennlig joystick. Dette bordet har horisontal helling til både høyre og venstre på 15° samt en lateral helling til både høyre og venstre på 40°, hvilket gjør bordet særdeles velegnet til laparaskopi. Høyden kan justeres fra 84 – 114 cm. Bordplaten på 130 x 50 cm er røntgengjennomsiktig.

Se våre OP-system operasjonsbord
her.

 

Tilbehør:

Sett sammen ditt operasjonsbord som du vil med vårt store utvalg av tilbehør.
Se oversikt over tilbehør
her.