Øyediagnostikk | www.kruuse.com

Finn produkt

Øyediagnostikk

Omkring 15 % af alle dyr der bliver præsenteret i klinikken har en øjenlidelse. Det kan være alt fra en simpel konjunktivitis til mere alvorlige sygdomme som glaukom og uveitis. Mange af symptomerne kan være ens, og det er derfor vigtigt at have det rigtige udstyr for at kunne stille den rigtige diagnose, sætte den rigtige behandling i gang og følge denne.

Vi vil gerne være med til at afmystificere øjendiagnostik - Du behøver ikke være ekspert for at diagnosticere øjensygdomme!

Derfor har vi her samlet info om de mest almindelige instrumenter til øjendiagnostik og sammensat forskellige forslag til udstyr du bør have i din klinik, alt efter om du vil have det mest basale udstyr, er interesseret i øjendiagnostik eller er decideret ekspert.
Derudover har vi samlet en masse links til interessant artikler om øjendiagnostik, hjemmesider med oplysninger, instruktionsvideoer og meget andet.

Instrumenter til øjendiagnostik (Se alle)

Vi har i Kruuse markedets bedste instrumenter til øjendiagnostik, og vi har et tæt samarbejde med vores leverandører (Heine og iCare (Tonovet)), så vi kan tilbyde dig den helt rigtige rådgivning og service vedrørende produkterne.

I menuen i øjre side finde du baggrundsmateriale om produkterne.

Herunder har vi samlet 3 pakke forslag: 


Basis – det mest basale udstyr til din øjenklinik:
Ojen_pakke_basic
Heine undersøgelseslampe  
Tonovet tonometerUdvidet
– til dig, der vil lidt mere:
Ojen_pakke_udvidet 
Heine undersøgelseslampe
Tonovet tonometer
Heine direkte ophthalmoskop
Heine spaltelampeExpert
– nå ja, til eksperterne:
Ojen_pakke_expert
Heine undersøgelseslampe
Tonovet tonometer
Heine direkte ophthalmoskop 
Heine Omega 500 indirekte ophthalmoskop