Neo Sensitabs | www.kruuse.com

Finn produkt

Neo Sensitabs

neosensi
 

Neo-sensitabs - Ny dispenser og nye rør
Vores leverandør af Neo-sensitabs, Rosco Diagnostica A/S, har udviklet både nye rør og en ny dispenser (varenummer 290532).

Det betyder, at hvis du fortsat ønsker at lave resistensbestemmelse på klinikken, skal du med tiden både have ny dispenser og dertilhørende nye rør. Vær opmærksom på, at den nye dispenser ligner den gamle, men at de nye rør ikke kan anvendes sammen med den gamle dispenser.

De nye rør er nemmere at håndtere, tabletterne falder ikke ud, når du skifter rørene i dispenseren og de sætter sig ikke på tværs i røret.

 

Ændringer i antibiotikakoncentration
Rosco Diagnostica A/S ændret koncentrationen i nogle af tabletterne, så styrken nu følger de internationale standarder (EUCAST og CLSI). Læs mere i denne pdf

Se de forskellige antibiotika her

 

Zonemåling
Når du anvender Neo-sensitabs til resistensbestemmelse, anbefales det, at du måler zonerne, og at du kun anvender det pågældende antibiotikum, hvis zonen i mm er lig med eller over ”S”-angivelsen (se EUCAST-og CLSI skema i link ovenfor). Du bør således måle zonen, før antibiosevalg.
Zonerne kan måles ved hjælp af en zonelineal eller en skabelon. Ved brug af linealen måles de enkelte zoner individuelt, og ved brug af skabelonen lægges denne over bagsiden af agarpladen efter inkubation, og man kan nemt få et overblik over resistensbestemmelsesresultaterne.

Zone-lineal, varenummer 290522

Aflæsningsskabelon, varenummer 290521

Hvis du har spørgsmål kontakt venligst KRUUSE kundeservice på tlf 64 90 75 00