www.kruuse.com

Finn produkt

KRUUSE Rehab Produkter
Designet af ReDog of SwedenTM
På baggrund af en øget efterspørgsel på rehabiliterings- og træningsprodukter, samt produkter til forebyggelse af skader har KRUUSE A/S indgået en samarbejdsaftale med Stefan Rosén, ReDog AB.

Præsentation af ReDog AB
Stefan Rosén er uddannet veterinærsygeplejerske, hundemassør og statsautoriseret fysioterapeut for smådyr. Herudover er han uddannet inden for specialområdet rehabilitering på Strömsholms regionale dyrehospital.

Stefan Rosén er særligt interesseret i led-, muskel- og neurologiske skader og sygdomme. I tidens løb har han opbygget en solid erfaring med efterbehandlingsprocessen for hunde – ikke kun i forhold til rehabilitering, men også med hensyn til den hvile, der er nødvendig, for at hunden igen får det godt efter forskellige former for sygdomme og skader.

Stefan Rosén grundlagde familieforetagendet ReDog AB i 2004.

ReDog AB besidder en omfattende viden og erfaring, og herudover udvises et passioneret og stærkt engagement i kvalificeret rehabilitering, der udføres ved hjælp af de sidste nye teknikker. ReDog AB udvikler nye produkter, der gør dagligdagen lettere for hunde, der har smerter eller er svage. ReDog AB tester og godkender egne produkter, således at de kan forklare kunderne, hvordan produkterne skal anvendes for at opnå de bedste resultater.

  Stefan Rosén, dipl. hundemassør,
cert. fysioterapeut for smådyr, ekspert i
hunderehabilitering, dyreredder,
hundetræner uddannet på
Muskö flådebasen.“Den vigtigste varme kommer fra kroppens indre”
Læs denne artikel (pdf) om kroppens indre varme af Stefan Rosén, ReDog AB

Læs mere om Stefan Rosen og hans produkter her


KRUUSE Rehab Hundedækken
Designet af ReDog of SwedenTMKRUUSE Rehab Hundedækkenet er lavet af et softshell-materiale af bedste kvalitet. Det er ikke blot vandafvisende men transporterer ligeledes fugtighed hurtigt væk og tørrer hurtigt. Hundedækkenets varmefunktion, samt den lave vægt, gør det til et optimalt dækken hele året rundt.
KRUUSE Rehab Hundedækkenet er både er vandafvisende og åndbart og derfor kan anvendes hele året rundt.

Dækkenet er specielt godt for hunde med stive led og muskelproblemer, fordi det dækker det meste af benene, hofterne, ryggen og skuldrene.

Dækkenets softshell-materiale holder på hundens kropsvarme og øger blodcirkulationen, hvilket er vigtigt, fordi en varm og tør krop er et essentielt element, når det drejer sig om at opretholde leddenes og musklernes elasticitet. Dækkenet opretholder derved en konstant kropstemperatur.

Dækkenet er åndbart, hvilket er godt for huden og pelsen, og det lette materiale gør, at det er nemt at have på og gå rundt med, hvilket er en stor fordel for hunde, der bevæger sig.

Både fysioterapeuter og dyrlæger anbefaler brugen af dækkenet.
Dækkenet er udstyret med reflekser, og forsiden kan justeres.

Dækkenet kan vaskes ved 40° C og bør lufttørre.


KRUUSE Rehab Ledbeskyttere
Designet af ReDog of SwedenTM

En ortose er et ortopædisk hjælpemiddel, der placeres uden på kroppen for at kompensere for funktionstab, og KRUUSE Rehab Ledbeskyttere hjælper hunde med lamhed og ledsmerter ved at forbedre deres dagligdag gennem en overfladestøtte.

Ledbeskytterne har en både elastisk og stabiliserende effekt. De fremmer tør varme, eftersom de er vandafvisende, samt de reducerer smerter og hævelser gennem tryk og forbedrer balancen mellem muskelgrupper og de pågældende trykpunkter. Når fleksibiliteten i stramme muskler forbedres, kan hunden hurtigt komme til at gå normalt igen. Øget tryk og reduceret koncentration mindsker belastningen på de aflastende led.

Formålet med brugen af ledbeskytterne er at undgå følgeskader og -problemer samt at reducere skadens virkninger.
Beskytterne er vandafvisende, hvilket holder led og muskler tørre – selv i vådt vejr. Det elastiske materiale mod hundens hud sørger for, at materialet er åndbart, så der ikke opstår hudproblemer. Hvis der uventet opstår hævelse eller rødme, skal du kontakte en dyrlæge eller en fysioterapeut.


KRUUSE Rehab Knæledsbeskytter
Designet af ReDog of SwedenTM 

Knæledsbeskytteren kan anvendes før og efter en operation for kronisk leddegigt, korsbåndsskader, osteochondritis dissicans (OCD), meniskskader, knæledsproblemer, senebetændelse og lignende.

Brugervejledning:
Knæledsbeskytteren skal trækkes helt op ad knæet, for at den sidder godt. Dette gøres ved at trække knæledsbeskytteren op over hundens ben, således at hundens knæ dækkes korrekt. Før herefter den bløde strop, der fikserer beskytteren, ned under maven og hen over ryggen, og fastgør den på velcrostykket på beskytterens yderside.


KRUUSE Rehab Albuebeskytter
Designet af ReDog of SwedenTM

Albuebeskytteren kan anvendes før og efter en operation samt ved kronisk leddegigt (osteoarthritis), OCD,
ligamentskader, leddegigt, albuedysplasi og lignende.

Brugervejledning:
Albuebeskytteren fastgøres over og under leddet ved hjælp af to velcrobånd, der går igennem stropperne i beskytteren, således at den ikke glider ned ad benet.


KRUUSE Rehab Haseledsbeskytter og karpalledsbeskytter
Designet af ReDog of SwedenTM

Haseledsbeskytteren kan anvendes før og efter en operation, ved kronisk leddegigt (osteoarthritis), OCD, ligamentskader leddegigt, albuedysplasi og lignende.

Brugervejledning:
Haseledsbeskytteren placeres, således at den øverste del af hasen stikker ud gennem åbningen i beskytteren, hvorefter den strækkes rundt om benet over og under haseleddet.

KRUUSE Rehab Karpalledsbeskytter
Designet af ReDog of SwedenTM


Anvendes før og efter en operation samt i tilfælde af kronisk leddegigt (osteoarthritis), OCD, ligamentskader, leddegigt, albuedysplasi og lignende.

Brugervejledning:
Forknæledbeskytteren strækkes rundt om hele benet og fastgøres ved hjælp af et velcrobånd i henhold til den stabilitetsgrad, der skal opnås gennem beskyttelsen.


KRUUSE Rehab Vægtmanchetter
Designet af ReDog of SwedenTM

KRUUSE Rehab Vægtmanchetter anvendes til at træne hundens muskler og kan bruges til såvel rehabiliterings- som wellness-træningsprogrammer.

Når hundens bagben skal trænes, placeres vægtmanchetterne over hasen, hvorved sidelommerne sidder på ydersiden af kroppen, og når hundens forben skal trænes, placeres vægtmanchetterne oven over karpalleddet.
Hunden bør bære vægtmanchetterne parvist for at forbedre balance- og kontrolevnen.

Træning med vægtmanchetter giver gode resultater, efterhånden som musklerne bliver stærkere, og bevægelserne forbedres.
Træningen bør tilpasses, således at der startes med lette vægte og gradvist øges til tungere vægte efter et par uger.
En passende startvægt er 1 gram per kilo hundevægt. Efter noget tid kan vægten øges til 2 gram per kilo hundevægt.

Eksempel:
En hund, der vejer 26 kilo, starter med at træne med 26 gram i vægtmanchetterne.
Du kan bruge mønter som vægte.
Når du starter op på nye træningsforløb, bør du ikke lade hunde træne i mere end 10-15 minutter. Efter to uger kan du øge træningen til at omfatte to separate forløb i stedet for.

Brugervejledning:
Vægtmanchetterne placeres enten oven over haseleddet eller karpalleddet, alt afhængigt af, om du vil træne hundens for- eller bagbensmuskler.

Pleje:
Vaskes ved 40° C og lufttørres.