Dentalutstyr til smådyr | www.kruuse.com

Finn produkt

Dental_handsker

Dentalutstyr til smådyr

En god Investering 
Klinikker som investerer i dyrt utstyr for å videreutvikle sin tannklinikk, ofte finner det vanskelig å forestille seg at en stor investering vil lønne seg så fort som i dette tilfellet. Hovedårsaken til dette er den relativt store summen av inntekter som kan genereres ved å fokusere på dental feltet. Når du investerer i skikkelig utstyr, så vil du snart finne ut at arbeidet ditt blir mye enklere og mer tilfredsstillende å utføre, og i tillegg har du klart å fokusere oppmerksomheten mot dette noen ganger forsømte delen av veterinær praksisen - nemlig tannlegeutstyr området.

Ca. 70-80 % av alle katter og hunder, som er over 2 år gamle, vurderes til å ha en eller annen form for periodontal sykdom.
Krav til dental unit. For at kunne gjennomføre den beste behandling skal klinikken være i besittelse av de nødvendige verktøyer. Nemlig en dental unit av en vis kvalitet samt en ultralydstannrenser.

På dentalmaskinen bør der være et vinkelstykke til polering og et 1:1 til alminnelig bore arbeide. Dessuten skal der være et lite håndstykke til arbeide på kaniner og andre gnagere.

En 3-funktion sprøyte (vann, luft, spray) er et must til arbeidet. Sug er meget nyttig ved større kirurgi.

KRUUSE tilbyr dental units med forskjellige features.
Kontakt din KRUUSE konsulent for at få et tilbud, som er skreddersydd til din klinikk.