KRUUSE Dental Solution | www.kruuse.com

Finn produkt

KRUUSE Dental Solution

KRUUSE lanserer nå KRUUSE Dental Solutions,  et helt nytt dental konsept med produkter i eget brand.


Interessen for dental området er markant stigende og dermed også kravene til kvalitet og sortiment. KRUUSE har valgt å gå fokusert og målrettet inn i dette segment og arbeider sammen med en rekke eksklusivt utvalgte produsenter for å levere produkter som dekker et bredt spekter av behov innenfor tannbehandling.

Units og instrumenter
 es mer om våre fantastiske units og instrumenter i menyen til høyre ->Dentalområdet er en god investering
Klinikker som investerer i nytt utstyr til videreutvikling av sin dentalklinikk har ofte vanskelig for å  forestille seg at investeringen vil tjene seg inn så raskt som i dette tilfellet. Men fakta er at prosedyrene går betydelig lettere, raskere og er mer tilfredsstillende å utføre, og derfor vil man oppnå å rette fokus på denne til tider forsømte del av veterinærpraksisen – nemlig dentalområdet.

Våre konsulenter er spesielt utdannede i dentalområdet og er klar til rådgivning omkring riktige valg av nytt utstyr.

Nyheter
Disse sidene vil vi fortløpende oppdatere med nye produkter etter hvert som vi får enda flere produkter i sortimentet. Samtidig vil vi legge ut bilder, videoklipp, gode tips og ideer, som kan deles av alle våre kunder.


Komplett overblikk
I vår store dental katalog finner du alle produktene, samt nyttig viten om bruken av instrumentene. Du kan lese katalogen online her:

eller bestille en trykt versjon gratis sammen med din neste ordre.