Reproduksjonsrelateret ultralydsscanning hos storfe | www.kruuse.com

Finn produkt

Reproduksjonsrelateret ultralydsscanning hos storfe

Formål:
Formålet med kurset er at give kvægdyrlæger en introduktion til de fordele ultralydsscanning tilbyder indenfor kvægreproduktionen. Kurset er bygget op om en kort teoretisk gennemgang af ultralydsscanning af kvæg. Herefter en praktisk del hvor deltagerne får mulighed for at prøve teorien i praksis. Til slut en kort opsummering over dagen samt gennemgang af de fordele, man som dyrlæge kan opnå, ved at implementere ultralyd i reproduktionsarbejdet.

Program:
Kl. 8.30-9.00 Ankomst
Kl. 9.00-9.45 Teoretisk gennemgang – fokus på håndtering af udstyr og forventede fund ved praktisk undervisningsdel
Kl. 9.45-12.00 Praktiske øvelser med ultralydsscanning
Kl. 12.00-12.45 Frokost
Kl. 12.45-15.00 Teoretisk gennemgang af ultralydsscanning

Tid og sted:
9. April 2013 på Lundem Gård, 1593 Svinndal.
Gården ligger ca 20 min øst for Moss og drives av veterinær Maria Nilsson og hennes mann.

Tilreisende kan fly til Rygge eller Gardermoen. Flybuss fra Gardermoen stanser ved Moss (ca 1,5 t reise). Fornuftig overnatting til rimelig pris på Marchè Rygge Airport Hotel. Vi er behjelpelig med informasjon om overnatting og transport.

Hent pdf om kurs

Foredragsholder:
Ole Rasmussen, dyrlæge fra 1997.
Medejer af Ribeegnens Dyrlæger.

Arbejdsområde er malkekvæg, med hovedinteresse indenfor reproduktion, herunder brug af ultralydsscanning og fodring af malkekøer. Arbejdet med ultralydsscanning startede med reproduktionsarbejde ved hopper, men er de senere år overført til køer, ud fra et ønske om bedre diagnostik på ovarieniveau, men også forbedret drægtighedsdiagnostik.

Info:
Kurset foregår på dansk og henvender sig til kvægpraktiserende dyrlæger, der ønsker at stifte bekendtskab med de fordele ultralydsscanning tilbyder i kvægpraksis.

Deltagergebyret er kr. 2.000,- ekskl. moms pr. person inkl. forplejning i løbet af dagen. Deltagerantallet er maks. 12 af hensyn til de praktiske øvelser. Kurset oprettes kun ved min. 8 deltagere.

Framelding kan ske omkostningsfrit indtil 1 uge før kursusstart. Ved framelding i ugen op til kurset betales 50% af kursusprisen og ved framelding dagen før betales det fulde kursusbeløb.

Deadline for tilmelding er 22. mars 2013.

Kampagner_Hills_HUND_NO