NAVC2014 | www.kruuse.com

Finn produkt

NAVC2014

navc North American Veterinary Conference
Orlando, Florida den 17.-23. januar 2014

Deltag i verdens største dyrlægekongres. Vælg mellem et kæmpe udvalg af inspirerende foredrag, wetlabs og andre faglige og sociale arrangementer. Følg med i de nyeste innovationer inden for det veterinære univers og del ideer med dine kollegaer fra hele verden.

KRUUSE tilbyder dig overnatning fra den 17.-23. januar sammen med gode kolleger og KRUUSE medarbejdere på det hyggelige Marriott’s Royal Palms, som ligger i gåafstand fra Marriott World Center.

Vi har igen i år lejet villaer som består af 2 værelser med eget bad. Der er adgang til shuttle bus til og fra kongressen fra Marriott World Center, og derfra videre til Gaylord Palm Resort. Morgenmad er ikke inkluderet, men hver villa har eget køkken og der kan købes lækker amerikansk morgenmad i Marriott World Center.Når du tilmelder dig til vores arrangement, får du 15% rabat på kongresregistrering. Derudover får du 10% rabat på workshops. Ved tilmelding til vores arrangement får du oplyst en kode du skal bruge ved tilmelding på www.navc.com.

Samtidig ønsker KRUUSE at invitere dig til følgende arrangementer:
- “KRUUSE-aften” den 19. januar på lokal restaurant i Orlando.
-
Tur til Everglades hvor vi skal sejle med airboats og se på alligatorer og andre vilde dyr den 23. januar.

Pris for 1 person i 1 værelse NKR 6.820,- pr. person
Pris for 2 personer i 1 værelse NKR 5.720,- pr. person

Priserne inkluderer overnatning fra den 17.-23. januar, “KRUUSE-aften” og tur til Everglades.

Priserne er ekskl. flytransport og transfer til og fra lufthavnen, men vores rejsebureau står gerne til rådighed for at lave et tilbud på din flyrejse.

Hurtig tilmelding tilrådes, idet ovenstående priser er baseret på gruppetilbud og gældende så længe der er ledig kapacitet.

Tilmeld dig blandt de 5 første og vær med i lodtrækningen om enten et lækkert kuffertsæt eller kabinesæt fra Birger Christensen.
kabine

Deadline for tilmelding er den 1. december 2013

Vi glæder os til at se dig i Orlando!

Kampagner_Hills_HUND_NO