Buster DogMaze | www.kruuse.com

Finn produkt

Buster DogMaze

Ny DogMaze mini


Kjøp DogMaze mini HER >


BUSTER DogMaze
- Utfordrer din hund, mens den spiser
BUSTER DogMaze er en nyskapende og morsom måte å mate hunden din på. Når den blir fylt med tørrfôr blir det både matskål, et mentalt stimulerende leketøy og et underholdningssenter for hunden - alt i ett!
BUSTER DogMaze Mini passer til hunder <10 kg.
BUSTER DogMaze passer til hunder >10 kg.
BUSTER DogMaze er laget av slitesterk, giftfri plast og kan vaskes i oppvaskmaskin, så den er lett å holde ren og hygienisk.
Det er ingen smådeler som kan mistes eller svelges av kjæledyret ditt. Hvis hunden din liker å bite i ting bør BUSTER Dog-
Maze settes vekk når den er tom for å unngå dette. De fleste hunder lærer imidlertid fort at moroa ligger i å få tak i maten
og ikke i å tygge på BUSTER DogMaze.

- Hvorfor bruke BUSTER DogMaze?

Dagens hunder stammer alle fra opprinnelige raser som var utvalgt for sin evne til å gjøre en jobb, som f.eks. gjeting, jakt og å skremme opp eller hente/apportere viltet, men de fleste holdes i dag bare som kjæledyr. Resultatet er en generasjon av hunder som bor i hjem hvor de ikke er i stand til å vise sin naturlige atferd, og mange ender opp med å kjede seg, eller være engstelige og frustrerte.
Overdreven bjeffing, destruktiv atferd, separasjonsangst, hunden kan være oppmerksomhetssøkende eller tigge og stjele.Dette er vanlige problemer med oppførselen til hunden, som følge av at den mangler mental stimulering. Mens fysisk trening kan hjelpe langt på vei med å løse disse problemene, kan det å stimulere hundens hjerne gjøre den trett på en annen måte enn gåturer kan.

- Fortjent belønning
Alle dyr trenger mat! Men i motsetning til deres ville slektninger, som må lete etter maten, lander kjæledyrenes mat vanligvis gratis i ei matskål – to ganger om dagen. En av de enkleste måtene å beskjeftige og stimulere hunder, katter og valper mentalt på er å gjemme matskålen og la dem gjøre seg fortjent til maten.
BUSTER DogMaze er også utmerket til å underholde valper og hunder mens de er i bur eller må mosjonere på et sted med begrenset plass, og viktigst av alt .................... det er GØY!
- Helsefordeler
Sluke maten er et vanlig problem med grådige eller overvektigehunder; ved å bremse ned tempoet når hunden spiser vil den føle seg mett lenger, og dermed blir det mindre sannsynlig at den leter etter eller stjeler mat! Det betyr også at du kan gi hunden din mindre mat uten å ha dårlig samvittighet over at middagen dens er borte i løpet av få sekunder! Å kaste i seg eller sluke maten har også vært knyttet til oppblåst mage og magedreining hos hunder; så å bremse ned farten på spisingen kan faktisk være gunstig for hundens helse. I våre studier mens vi utviklet BUSTER DogMaze fant vi ut at den gjennomsnittlige hund brukte minst fire ganger så lang tid på å få i seg sitt faste måltid når den ble matet via BUSTER DogMaze, mange brukte mye lenger tid!

-Bruke BUSTER DogMaze
Å bruke din Buster DogMaze er enkelt og morsomt; når hunden er blitt vant til den kan du rett og slett bruke den som en erstatning for hundens vanlige matskål, så hunden aktiveres ved hvert måltid. Og selvfølgelig kan man også putte godbiter i BUSTER DogMaze!


Kjøp her:

BUSTER DogMaze kan anvendes såvel inde som ude. Den er støbt i ét stykke plast og er derfor robust nok til at klare lidt af hvert – inklusiv en tur i opvaskermaskinen, når den skal rengøres. Plasten er fødevaregodkendt og indeholder ikke phthalater.

Funktionalitet på højeste niveau og et smukt, dansk design gør BUSTER DogMaze til et helt unikt produkt.

Det er vores måde at sige tak til dig, der vælger at udfordre din hund til et sundere og sjovere liv med BUSTER DogMaze.Frederik-mikkel

BUSTER DogMaze er hundelegetøj, foderskål og en sundere og gladere hund i ét…

Denne fantastiske nyhed for alle hunde – både de legesyge, de madglade og de lidt for madglade – er kulminationen på et livslangt venskab og en fælles passion for dyrevelfærd hos de to danske opfindere, Mikkel Hansen og Frederik Lindskov.

BUSTER DogMaze er resultatet af næsten 10 års intenst arbejde med hundeadfærd og målrettet produktudvikling. BUSTER DogMaze kombinerer ved et overraskende enkelt greb leg og langsomt foderindtag, og styrker herved såvel sanser som helbred. Frederik Lindskov og Mikkel Hansen, har gjort det til deres speciale, at udvikle dyretilbehør, der på alle måder stimulerer og udfordrer hundens sanser.

Hele ideen er at få aktiveret så mange af hundens sanser som muligt – og gerne på samme tid”, fortæller Frederik Lindskov og fortsætter: ” Det gør hunden gladere og giver den et bedre helbred. Hundens foretrukne sanser er snuden, tungen og poterne, og derfor er BUSTER DogMaze designet til at stimulere og udfordre netop disse af hundens sanser.”

I alt hvad Mikkel Hansen og Frederik Lindskov opfinder, udvikler og designer er der altid tre ting som skal gå i perfekt samspil uden kompromisser: Enkelhed, Robusthed og Skønhed. Mikkel Hansen forklarer:
Fordi vi arbejder med dyr, dyrevelfærd og det at fange hundens opmærksomhed – ikke i 10 minutter, men 1 10 år – er det er ret gennemgående træk ved vores samarbejde, at vi bliver ved med at forenkle former og ideer, indtil vi til sidst står med essensen af hele arbejdsprocessen samlet i ét produkt – et funktionelt, robust og elegant produkt som faktisk godt kan betragtes som et designobjekt for dyr.”

Under optagelserne til reklamefilmen for BUSTER DogMaze, kom de to opfindere forbi settet med et par deres egne hunde. De strålede af sundhed og veloplagthed… og begge hunde endte med at komme med i filmen.

De to opfindere har flere nye produkter i støbeskeen i samarbejde med KRUUSE. Det skal blive spændende at se, hvad den innovative duo præsenterer næste gang.

Maze