Fiskeolje er ikke bare fiskeolje | www.kruuse.com

Finn produkt

Fiskeolje er ikke bare fiskeolje

Marine oljer som inneholder omega-3 er ikke like. Det er store forskjeller i nivå og konsentrasjon av EPA og DHA i oljene. Tradisjonelle fiskeoljer inneholder relativ små konsentrasjoner EPA og DHA, med en typisk sammensetning på 18% EPA og 12% DHA (Oljetype TG1812). Derfor må det gis store mengder fiskeolje for at komme opp i tilstrekkelige mengder EPA og DHA.

EPA og DHA fra fiskeolje kan konsentreres og fraksjoneres - Dette gir produkter med høyt innhold av EPA og / eller DHA. Samtidig kan innholdet av EPA og DHA varieres, så konsentrasjonen av fettsyrene målrettes hundens livsstadie eller tilstand.
 
Hvilke fordeler har fiskeolje?
Fiskeolje har veldokumenterte effekter på en rekke tilstande hos mennesker såvel som hos hunder. Effekten stammer hovedsakelig fra de 2 primære fettsyrer i omega-3, nemlig EPA og DHA.

EPA og DHA er essensielle fettsyrer som må tilføres kroppen gjennom kosten. De er meget populære i fôrtilskudd på grunn av deres mange helsebringende egenskaper. De regulerer mange funksjoner i kroppen og virker inflammasjonshemmende.
Marine oljer utvunnet fra fisk og alger inneholder EPA og DHA og kan brukes som et supplement av disse essentielle fettsyrene.


Typer af fiskeolier og deres fordeling og indhold af EPA og DHA:vital