BUSTER VitalChew | www.kruuse.com

Finn produkt

BUSTER VitalChew

Sunnhet for din hund - gjort enkelt

VitalChew er en serie av fiskeolje tilskudd som praktisk og enkelt gis til hunden.
VitalChew kan gis i matskålen, sammen med det vanlige fôret eller direkte fra hånden som en godbit.VitalChew er utviklet av dyrleger og inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser.

 

• Målrettet fiskeolje tilskudd
• Tilsatt vitaminer og mineraler
• Korrekt dosering til hunden hver gang
• Smaker godt og har høy effekt
• Kommer i ferdige daglige doseringer
• Unngå søl, lukt og oksidering
• Enkel å gi til hundenVitalChew fås i 4 varianter:

            Se brosjyre:
 

275233 Puppy Health, 30 stk.
275234 Joints and Mobility, small, 30 stk. (Hund under 10 kg)
275235 Joints and Mobility, medium/large, 30 stk. (Hund over 10 kg)
275236 Skin and Coat, small, 30 stk. (Hund under 10 kg)
275237 Skin and Coat, medium/large, 30 stk. (Hund over 10 kg)
275238 Senior Health, small, 30 stk. (Hund under 10 kg)
275239 Senior Health, medium/large, 30 stk. (Hund over 10 kg)


De 4 fôrtilskuddene og deres unike sammensetning  av ingredienser

tabel 

Hva støttes ved tilførsel av  de essensielle fettsyrene EPA og DHA? 

Essensielle fettsyrer understøtter hjernens utvikling og kognitive funksjon.
Undersøkelser tyder på at tilskudd av DHA kan forbedre innlæringsevnen hos valper. De essensielle fettsyrene kan gi valpen en generelt forbedret helse. DHA inngår i en viktig del av netthinnen og er et viktig næringsstoff for utviklingen av øyet. I en undersøkelse ble forbedret  visuell yteevne målt på valper fôret med en høy mengde av DHA.. VitalChew Puppy Health inneholder derfor ekstra høye mengder av DHA.

Mange undersøkelser har vist at omega-3 fettsyrer kan redusere de kliniske symptomer på artrose og nedsatt mobilitet hos hunder. Artroser påvirker opp til 20% av alle hunder og er en alminnelig sykdom som forårsager smertefulle hevelser ved ledd og halthet. VitalChew Joint + Mobility har et meget høyt innhold av EPA for å understøtte mobiliteten og bidra til å hjelpe hunder med leddproblemer.

DHA og især EPA har en antiinflammatorisk effekt. Øket inntak av disse fettsyrene gjennom den normale kosten eller via fôrtilskudd, kan bidra til å redusere risikoen for mange kroniske sykdommer, blant annet: artroser, diabetes, inflammasjon og hjerte-kar-sykdommer.

Essensielle fettsyrer er avgjørende for å opprettholde normal hud struktur og funksjon.
Mangel på disse fettsyrene kan resultere i alopeci, en fettet hud, især på ørene og mellom tærne. Det kan også forårsake bakteriell infeksjon i huden. Vitenskapelige undersøkelser har vist en klar fordel med tilførsel av høye doser omega-3 fettsyrer ved behandling av hudinfeskjoner. VitalChew Skin + Coat inneholder en ekstra konsentrasjon av både EPA og DHA i kombinasjon med GLA

vitalchew

VitalChew er det eneste omega-3 fôrtilskuddet som tilbyr konsentrerte mengder EPA/DHA fettsyrer, som er målrettet mot de tilstander eller livsfaser som vi ønsker å adressere

Fiskeoljer som inneholder EPA og DHA, er meget påvirkelige for oksidativ nedbrytning og skal derfor oppbevares i lufttett miljø.