Om Hill's | www.kruuse.com

Finn produkt

Om Hill's

Hos Hill's forstår vi hvor mye kjæledyret betyr for deg.
Hver og en av de som jobber hos Hill's forstår det spesielle båndet som finnes mellom deg og kjæledyret ditt.

Det er derfor vi jobber så hardt for å gi deg den beste tilgjengelige næringsomsorgen for å sikre at forholdet forblir godt og sunt. Med mer enn 150 veterinærer, ernæringseksperter med doktorgrad og matforskere over hele verden, driver Hill's med kontinuerlig innovasjon for å sikre ingredienser av høyeste kvalitet og optimal balanse av næringsstoffer tilpasset kjæledyrets spesifikke alder, rase og medisinske behov.

Med Kjæledyrsenter-forskningsstasjonen i Topeka, har vår langsiktige investering i læring, teknologi og vitenskapelig forskning hjulpet oss å utvikle industriledende formler og det mest omfattende utvalget av kliniske ernæringsprodukter for syke, utsatte og friske kjæledyr.

Kanskje dette bidrar til å forklare hvorfor veterinærer stoler på Hill's presisjonsernæring fremfor noen andre merker dyremat for å mate sine egne kjæledyr.

Hill's Pet Nutrition engasjerer seg for å hjelpe hunder og katter til å oppnå sitt fulle potensiale ved hjelp av kvalitetsmessig ernæring og helsepleie. Vårt engasjement for sunne og glade hunder og katter ligger som basis for alt vi gjør. Hill's Pet Nutrition engasjerer seg for å hjelpe hunder og katter til å oppnå sitt fulle potensiale ved hjelp av kvalitetsmessig ernæring og helsepleie.

Link til Hill's:
Hill' Pet

Som ansatt i en veterinær klinikk har du mulighet for få opp til 50% Rabat på Hill's for til din egen hund eller katt.
Klikk her for å lese mer og opprette din personlige profil.
(Du må være logget inn for å se siden.)