Skiathos | www.kruuse.com

Finn produkt

Skiathos

Siden 2001 har DFA (Danish Friends of Animals) arbejdet frivilligt med neutralisationsprogrammer på den græske ø Skiathos, på Halkidiki og i Sesimbra, Portugal. På Skiathos findes ca. 80 hunde på internatet, på Halkidiki ca. 70 hunde og i Sesimbra ca. 365 hunde og 70 katte.DFA er en forening der er baseret på udelukkende frivillig og ulønnet arbejdskraft. DFA har ca. 800 medlemmer og det er deres kontingent samt donationer fra venlige mennesker, der financierer vores ”Dyrlæger uden grænser” ture til udlandet.

Jeg har personligt arbejdet på Skiathos Dog Shelter 3-5 gange om året siden 2001. Når jeg er på øen udfører jeg sterilisationer og kastrationer af hunde og katte. Derudover bliver syge og mishandlede hunde/katte aflivet og raske bliver sundhedsundersøgt, DNA testet, vaccineret og chipsmærket.

Skiathos Dog Shelter ledes dagligt af 3 engelske kvinder. Disse har viet deres liv til at hjælpe herreløse uønskede hunde og katte på øen. De modtager ingen offentlig ydelse, men overlever på hjælp fra DFA og GAR (Greek Animal Rescue), samt turisternes donationer. Så budgettet er stramt og internatet er desværre ved at blive lidt slidt.Sidst jeg var på øen var i januar 2013. Her fik vi opereret 20 hunde og 12 katte på 2½ dag.Vi vil gerne sige 1000 tak til Kruuse for deres velvillige donationer af operationsudstyr. Vi er simpelthen så glade for noget støtte når dagligdagen er en kamp for alle vores internater og de kære dyr der blot er født som uønskede.MVH
Christina Jespersen
Dyrlæge
Frederikssund Dyreklinik
Formand DFA
www.dfas.dk