Buster DogMaze | www.kruuse.com

Finn produkt

Buster DogMazeBUSTER DogMaze
- Udfordrer din hund, mens den spiser
BUSTER DogMaze er en spændende nyhed som vil henvende sig til hundeejerer der gerne vil udfordre deres hund. BUSTER DogMaze er på lager fra 1.september, og du kan allerede nu se video og læse mere om produktet.

274091  274092  274093

- BUSTER DogMaze gør din hunds måltid til en leg    


BUSTER DogMaze er designet som en labyrint. Placer hundes foder i de dybe og kurvede gange så det kan ses og lugtes men først spises, når din hund med kløgt har skubbet det til en af udgangene. Hunden vil være længere tid om sit måltid og dens sanser stimuleres og udfordres, mens den spiser. Resultatet er en sundere og mere veloplagt hund.

BUSTER DogMaze er velegnet til både det store måltid og den lille godbid.
Ved at variere godbiddens størrelse bestemmer du selv sværhedsgraden. Jo større des lettere og jo færre des sværere.  De fleste hunderacer (ca. 5 kg - 30 kg) kan gave glæde af labyrinten, der findes i én størrelse.

BUSTER DogMaze kan anvendes såvel inde som ude. Den er støbt i ét stykke plast og er derfor robust nok til at klare lidt af hvert  – inklusiv en tur i opvaskermaskinen, når den skal rengøres. Plasten er fødevaregodkendt og indeholder ikke phthalater.

Funktionalitet på højeste niveau og et smukt, dansk design gør BUSTER DogMaze til et helt unikt produkt.

Det er vores måde at sige tak til dig, der vælger at udfordre din hund til et sundere og sjovere liv med BUSTER DogMaze.Frederik-mikkel

BUSTER DogMaze er hundelegetøj, foderskål og en sundere og gladere hund i ét…

Denne fantastiske nyhed for alle hunde – både de legesyge, de madglade og de lidt for madglade – er kulminationen på et livslangt venskab og en fælles passion for dyrevelfærd hos de to danske opfindere, Mikkel Hansen og Frederik Lindskov.

BUSTER DogMaze er resultatet af næsten 10 års intenst arbejde med hundeadfærd og målrettet produktudvikling.  BUSTER DogMaze kombinerer ved et overraskende enkelt greb leg og langsomt foderindtag, og styrker herved såvel sanser som helbred. Frederik Lindskov og Mikkel Hansen, har gjort det til deres speciale, at udvikle dyretilbehør, der på alle måder stimulerer og udfordrer hundens sanser.

Hele ideen er at få aktiveret så mange af hundens sanser som muligt – og gerne på samme tid”, fortæller Frederik Lindskov og fortsætter: ” Det gør hunden gladere og giver den et bedre helbred. Hundens foretrukne sanser er snuden, tungen og poterne, og derfor er BUSTER DogMaze designet til at stimulere og udfordre netop disse af hundens sanser.”

I alt hvad Mikkel Hansen og Frederik Lindskov opfinder, udvikler og designer er der altid tre ting som skal gå i perfekt samspil uden kompromisser: Enkelhed, Robusthed og Skønhed. Mikkel Hansen forklarer:
Fordi vi arbejder med dyr, dyrevelfærd og det at fange hundens opmærksomhed – ikke i 10 minutter, men 1 10 år – er det er ret gennemgående træk ved vores samarbejde, at vi bliver ved med at forenkle former og ideer, indtil vi til sidst står med essensen af hele arbejdsprocessen samlet i ét produkt – et funktionelt, robust og elegant produkt som faktisk godt kan betragtes som et designobjekt for dyr.”

Under optagelserne til reklamefilmen for BUSTER DogMaze, kom de to opfindere forbi settet med et par deres egne hunde. De strålede af sundhed og veloplagthed… og begge hunde endte med at komme med i filmen.

De to opfindere har flere nye produkter i støbeskeen i samarbejde med KRUUSE. Det skal blive spændende at se, hvad den innovative duo præsenterer næste gang.

Maze