Om KRUUSE | www.kruuse.com

Finn produkt

Kruuse Norge front

Om KRUUSE

KRUUSE består av et team med engasjerte og dynamiske mennesker og vi arbeider alle målrettet for å være dyrlegens foretrukne partner.
Vi har bistått dyrleger med våre tjenester og produkter i mange år og har utviklet en bred forståelse for dyrlegers behov og ønsker. Verdier som - kvalitet, service og kompetanse blir verdsatt høyt hos oss og vi vil jobbe iherdig for at du som partner får en god opplevelse når du handler hos oss.

Kvalitet
Dagens veterinærbransje utvikler seg raskt og ny teknologi har gjort det mulig for dyrleger å tilby det ypperste innen diagnostikk, behandling og postoperativ pleie. Vi i KRUUSE jobber alltid for å kunne tilby førsteklasses produkter innen forbruksartikler, handelsvarer, diagnostiske maskiner og inventar. Vi tilbyr kjente merkevarer fra verdensledende produsenter og har i flere år også utviklet sterke alternativ i våre egne produkter under bl.a. merkenavnene «KRUUSE» og «BUSTER.»

Service
Vi vet at dyrleger og dyrepleiere har en hektisk hverdag og er avhengig av enkle ordreprosedyrer, profesjonell rådgivning og en fleksibel partner. Derfor har vi satt inn alle krefter for å lette din hverdag med rask ekspedering og forutsigbar frakt av nettopp de varer du har behov for. Vi har utviklet flere måter å sende elektroniske ordre på og har en velutviklet web shop. Vi er selvsagt også tilgjengelige med rådgiving og ordrebehandling per telefon eller e-post. Våre kompetente og erfarne medarbeidere besøker dyrleger over hele landet hele året for å gi personlig og skreddersydd service. Vi vil gjerne bistå våre kunder med utviklingsmuligheter og løsninger på små og store utfordringer.

Logistikk
Vår logistikkompetanse er blant de beste innenfor veterinærbransjen. Vi bruker løpende ressurser på å videreutvikle dette for å kunne sikre høy leveringssikkerhet og for å ha kapasitet til den vekst som har kjennetegnet virksomheten i mange år. Navet i vår logistikk ligger i hovedkontoret i Danmark. Vi har et lagerlokale på 11 000 kvm med plass til 10 000 europaller og et robotlager med 30 000 kasser. Hver dag sender vi 60 tonn med varer til våre kunder – og mottar 60 tonn til lager. Dette sikrer høy leveringssikkerhet av de fleste artikler.

Kompetanse
Våre medarbeidere er velutdannet og har mye kunnskap fra veterinærbransjen. Vi forstår fagspråket og kan rådgi våre kunder på best mulig måte. Denne styrken ønsker vi å beholde og videreutvikle ved å være tidlig ute med innovative løsninger og produkter.
Vi i KRUUSE vil fortsette utviklingen innenfor veterinærbransjen. Vi vil hele tiden jobbe for å være din foretrukne partner og levere kundespesifikke løsninger med høyeste kvalitet med høy leveringssikkerhet og den beste kundeservice.