KRUUSE ekspanderer | www.kruuse.com

Finn produkt

KRUUSE har inngått avtale med Henry Schein

23.06.2015

KRUUSE ekspanderer

KRUUSE, som er Nordens førende leverandør af udstyr og materialer til diagnostik, behandling og postoperativ pleje i veterinærbranchen, har indgået aftale med den amerikanske koncern, Henry Schein, Inc. som køber en majoritetsandel af virksomheden. Henry Schein er verdens største udbyder af healthcare produkter og services til tandlæge-, veterinær- og sundhedsklinikker.

Det vil give KRUUSE mulighed for en markant forøgelse af forretningen og et godt fundament for at realisere sine vækstambitioner. Mads Kruuse, der er fjerde generation i den familieejede virksomhed, vil fortsat eje den resterende andel af selskabet, og sammen med den nye amerikanske partner sættes den globale ekspansion af forretningen nu op i gear.

Læs hele pressemeddelelsen her

Kampagner_Hills_HUND_NO