E-VET A/S får ny eier | www.kruuse.com

Finn produkt

E-VET A/S får Jørgen Kruuse A/S som ny eier

03.05.2013

Pressemelding 3. mai 2013

Jørgen Kruuse A/S, totalleverandør av veterinærartikler til dyreklinikker og dyrehandlere, blir ny eier av konkurrenten E-Vet A/S.
E-Vet, som inntil nå har vært en del av Eldorado gruppen, fortsetter som en selvstendig virksomhet med fokus på handel med veterinære produkter og veterinær kursvirksomhet.
Med utgangspunkt i den konsolidering av veterinærmarkedet som pågår i Norden, har E-Vets eiere besluttet seg for å styrke selskapets muligheter for å skape verdi hos dyrlegene ved å selge selskapet til konkurrenten, Jørgen Kruuse.

Vi er glade for at de nye eiere har bred kunnskap om den bransjen vi jobber i og at de vil være med på å utvikle E-Vet som en selvstendig virksomhet. Vi forventer klare fordeler for våre kunder som følge av eierskifte, fordi vi kan samarbeide om blant annet kursvirksomhet og innkjøp. Det kommer ikke til å bli endringer i vår foretningsgang eller våre kunderelasjoner. Vi fortsetter arbeidet som tidligere”, uttaler Børge Lausen, styreformann i E-Vet.

E-Vet er totalleverandør til veterinærbransjen med særlig fokus på Danmark og Norden. E-Vet har hovedsete i Haderslev på Jylland i Danmark og har 20 ansatte. Den nåværende ledelsen bestående av administrerende direktør Karl Erik Bering og styreformann Børge Lausen fortsetter som tidligere i sine stillinger etter eierskifte.

Vi har meget stor respekt for E-Vet og de resultater selskapet har oppnådd etter etableringen for 20 år siden. Vi ser eierskapet av E-Vet som en langsiktig investering og vi ønsker å bidra til at selskapets positive utvikling fortsetter. Karl Erik Bering er en dyktig direktør og vi er glade for at han vil fortsette med å stå i spissen for virksomheten og fastholde E-Vet som et selvstendig ledet selskap, som både er konkurrerende og komplementært til Jørgen Kruuse”, sier Jesper Gedsø Smith, direktør for Jørgen Kruuse.

Jørgen Kruuse er en førende tilbyder av utstyr til veterinærbransjen i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannia, Polen og Kina. Resten av verden serviserer Jørgen Kruuse gjennom ca 350 utvalgte veterinære distributører i ca 100 land. Selskapet med hovedkvarter i Langeskov på Fyn i Danmark ble etablert i 1896 og er 100 % eiet av familien Kruuse.

For ytterligere informasjon:
E-Vet A/S, styreformann Børge Lausen på tlf +45 74 53 08 48
Jørgen Kruuse A/S, administrerende direktør Jesper Gedsø Smith på tlf +45 72 14 15 11

Kampagner_Hills_HUND_NO