All Vets Need a Tonovet | www.kruuse.com

Finn produkt

31.05.2011

Siste kvartal er det solgt over 30 stk Tonovet til Norske Dyrleger.

Ojendiag_22

Tonometri

Tonometri bruges til at måle tryk i øjet. Eksperter anbefaler, at man udfører denne test på alle patienter med øjenproblemer, da for højt eller for lavt tryk er vigtige symptomer ved flere af de mere alvorlige øjensygdomme. F.eks. vil en tidlig uveitis ofte vise sig ved et lavt tryk, mens et højt tryk er ensbetydende med glaucom.

Uveitis er en lidelse, der desværre kan overses og mistolkes for andre mere harmløse øjensygdomme. Men da den skal behandles anderledes og kan udvikle sig til det mere alvorlige glaukom, er det meget vigtigt at kunne stille den rigtige diagnose, sætte den rigtige behandling i gang og desuden overvåge effekten af behandingen ved kontrolbesøg,

For mer info se her

Kampagner_Hills_HUND_NO