Ferie og sommertid | www.kruuse.com

Finn produkt

Ferie og sommertid

Bilsyke og reiseangst
Ifølge en amerikansk undersøkelse har fler enn 5% av alle hunder problemer under bilturen. Det kan bli et reelt problem å få med hunden på ferie, til dyrlegen, til hundetrimmeren, eller hvor som helst som involverer en biltur. Mange hunder er så redde for å reise, at selv det å få dem inn i bilen kan være en kamp. Andre former for reiser er også vanskelig for mange hunder. Spesielt flytransport kan være en meget traumatisk begivenhet, som ofte krever at hunden sederes.
Lider hunden av reisesyke og/eller angst for å kjøre bil kan treningen suppleres med en Thundershirt og/eller Adaptil spray.Les mer om Thundershirt HER

Se hvordan hunden langsomt kan tilvennes bilturen HER

Se video om bruk av Thundershirt i forbindelse med bilturen HER

Les mere om reisesyke, få gode råd til treningen og se hvordan Adaptil kan hjelpe HER


  Feliway
Katter er spesielt følsomme for forandringer i hverdagen. Derfor kan en flytting eller en lang kjøretur være veldig stressende for dem.
Feliway er en syntetisk fremstilt kopi av kattens ansiktsferomon som får katten til å føle seg trygg i dens omgivelser. Alle katteeiere kjenner til at deres katt gnir kinnene mot velkjente omgivelser i dens miljø og den trives ved disse feromonene og føler seg trygg. 

Se mere HER >
  ADAPTIL
ADAPTIL er en syntetisk kopi av et naturlig forekommende feromon (D.A.P.) som tispen skiller ut fra melkekjertelområdet når den har valper. Dette feromonet skaper en følelse av trygghet og velvære både for valper og  voksne hunder.

Se mer HER >

Flåtten kommer! Verdens beste flåttfjerner!
Det er viktig å fjerne flått fra hunden/katten så snart man har oppdaget den. Du kan også forebygge flåttbitt. Les mer om flått, og om hva du kan gjøre.

Se mere HER >

Spar 25% på BUSTER nylon transportveske
Avtakbar lammeskinnspolstring ved halsåpningen. Vesken er gjennomtrengelig for røntgen. Tåler maskinvask ved 30*(gr)C. Mulighet for palpasjon. Glidelås ved forbena muliggjør blodprøvetaking. Raskt og enkelt lukkesystem.
Se mer HER >

Spar 20% på Skudo transportbur
Transportbur av høy kvalitet til katter og små og store hunder. Alle bur er framstilt av slagfast plast og leveres med praktisk bærehåndtak.
Dørene er utført i kraftig metall med smart lås, og alle burene lever opp til IATAs krav om lufttransport. Ikke Skudo Car.
Lukkebeslag på siden av buret er med smart låseanordning. Hjul kan kjøpes og monteres på de store burene for enklere transport.

Se mer HER >

Tilbudet gjelder til og med 30. juni 2013.
Andre gjeldende rabattordninger settes ut av drift i den gjeldende kampagneperiodeKampagner_Hills_HUND_NO