Happy Wednesday | www.kruuse.com

Finn produkt

Happy Wednesday

Hold øye med Happy Wednesday på www.kruuse.com.
Hver onsdag tilbyr vi deg og din klinikk/butikk et godt tilbud,
som du ikke bør gå glipp av.

Tilbudet gjelder KUN idag onsdag!
Rabatten kommer på fakturaen.
Gjelder så lagret rekker.

PET  UTSOLGT!

HIGH VIZ legetøy til hund
High Viz legetøj er designet i intense farveskalaer og udstyret med stærke kontrastmønstre, som er tilpasset specielt til hundeøjne. Produktet er fremstillet af robust neopren, der kan flyde på vandet. Det er supersjovt.at lege med og letgenkendeligt for din firbenede ven.


VET


iM3 Instrumentsæt til kat/mindre hunde
Dette tandinstrumentsæt er designet specielt til katte og små hunde. Sættet indeholder det der skal til for at udføre en komplet oral undersøgelse og rengøring både over og under tandkødet. Sættet består af: 1 stk. tandelevator, 1 mm, 1 stk. tandelevator, 2 mm, 1 stk. pochemåler/probe, 1 stk. ekstraktionstang, 1 stk. periostal elevator, 1 stk. resorptionslæsionsprobe.


iM3 Tandelevatorsæt m/lille buttet håndtag 6 størrelser
Tandelevatorsæt som 2 i 1 tandelevatorer/-luxatorer idet disse både er skærende i spidsen og har "vinger" til også at kunne anvendes som elevatorer. Håndtaget er forholdsvis kort og buttet, så det ligger ergonomisk korrekt i hånden. Samtidig sikre det korte håndtag til bedre kontrol over instrumentet. Instumenterne kan også leveres enkeltvis. Det anbefales at slibe instrumentet efter brug. Slibesten varenr. 271312

SPAR 20%

Køb iM3 Instrumentsæt til kat/mindre hunde, 8 stk HER
Køb iM3 Tandelevatorsæt m/lille buttet håndtag 6 størrelser HER

Kampagner_Hills_HUND_NO