BUSTER Premium Dog Collar | www.kruuse.com

Finn produkt

BUSTER Premium Dog Collar


I1973 lancerede KRUUSE BUSTER Classic kraver.
I mere end 40 år har vi brugt vores viden og forskning til løbende at levere den bedst mulige post operative løsning til kæledyr.

Dyrlæger over hele verden har nu efterspurgt en løsning der leverer endnu bedre komfort for hunden og som samtidig er lettere at håndtere for hundens ejer. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere løsningen her!

BUSTER Premium Collar blev lanceret i 2015 efter en lang proces, der involverede dyrlæger og veterinærsygeplejersker over hele verden. Mange designs og prototyper blev testet undervejs i denne proces.

Læs mere om BUSTER Premium hundekrave her>

BUSTER Premium hundekrave til Premium Care


I videoen ovenfor forklarer dyrlæge Mogens Brix, hvorfor han kan lide Premium kraven.

KONKURRENCEN
Du kan dele din erfaring med brugen af BUSTER Premium Collar her. Indsend din patient case, som skal involvere BUSTER Premium Collar, og deltag i konkurrencen om en kongresrejse efter eget valg incl. flyrejse (økonomi klasse) og indkvartering.

2.-5. pladsen, vil modtage USD 200,- i uddannelsesstøtte (f.eks. et kursus gebyr eller entré til en veterinær konference efter eget valg)

Deadline for modtagelse af din case er 31. marts 2016.

Beskriv din case herunder. Har du har billeder som du ønsker at dele eller ønsker du at vedhæfte et dokument, skal du sende til denne e-mail-adresse

Kampagner_Hills_HUND_NO