BSAVA 2016 | www.kruuse.com

Search

BSAVA 2016

 

British Small Animal Veterinary Association Congress
Birmingham, 7.-10. April 2016

KRUUSEn matkassa Euroopan suurimpaan eläinlääkinnän kongressiin

British Small Animal Veterinarian Association (BSAVA) järjetää vuosittain Euroopan suurimman ja monipuolisimman eläinlääkinnän kongressin Birminghamissa. KRUUSE on jo vuosikymmenen ajan ollut satojen tanskalaisten, norjalaisten ja ruotsalaisten eläinlääkäreiden ja eläintenhoitajien yhteistyökumppani BSAVAssa auttaen heitä osallistumaan innostaville luennoille ja iloisiin sosiaalisiin tapahtumiin kongressipäivien aikana.

Vuonna 2016 KRUUSE on päättänyt tarjota saman mahdollisuuden myös kaikille suomalaisille eläinlääkäreille ja eläintenhoitajille. Teemme osallistumisestasi BSAVA kongressiin helpompaa ja sinä voit keskittyä tiedonhankintaan sekä verkostoitumiseen pohjoismaisten kollegoidesi kanssa.

Kun rekisteröidyt kogressiin ja teet hotellivarauksesi KRUUSEn kautta, säästät 20% BSAVAn osallistumismaksusta.
Meillä on myös ilo kutsua sinut torstai-iltana legendaariselle KRUUSE-illalliselle yhteen Birminghamin parhaista ravintoloista.KRUUSEn yhteistyöhotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kongressikeskuksesta aivan Birminghamin keskustassa. Lähistöltä löytyvät myös kaupungin parhaat ostosmahdollisuudet, ravintolat ja yöelämä.

Kun varaat hotellin kauttamme tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella, lähetämme sinulle BSAVA ilmoittautumiskaavakkeen.  Palauttettuasi  täytetetyn kaavakkeen KRUUSElle, saat 20% alennuksen BSAVAn osallistumismaksusta.  Huomioithan, että alennusta ei ole mahdollista saada muuta kautta. BSAVAn  luento-ohjelman löydät tästä linkistä(http://www.bsavacongress.com/Portals/7/Files/bsava-2016-programme-250216.pdf).Hotellimajoituksen hinta kahden hengen huoneessa Jurys Inn Birminghamissa on 560€ per henkilö. Hotellimajoituksen hinta yhden hengen huoneessa Jurys Inn hotellissa on 1.060€ henkilöltä.

Molemmat hinnat sisältävät 4 yötä Jurys Inn Birmingham hotellissa aamiaisineen sekä KRUUSE –illallisen. Lentomatkat ja BSAVA osallistumismaksu eivät sisälly hintaan.
 
Lentomatkat tulee jokaisen osallistujan järjestää itsenäisesti. Lentoja Birminghamiin tarjoavat kaikki suuret eurooppalaiset lentoyhtiöt kuten Air France, KLM, Lufthansa ja SAS.

BSAVA osallistumismaksun 20% alennus on voimassa 25. maaliskuuta asti, mutta huomioithan että paikkoja on rajoitetusti ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Nyt kannattaa tarttua tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen säästää 20% BSAVAn osallistumismaksusta ja lähteä mukaan vertaansa vailla olevalle opintomatkalle suomalaisten ja pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

BSAVA saa osallistujiltaan kehuja vuosi toisensa jälkeen:
Olen osallistunut BSAVA kongressiin nyt jo neljänä peräkkäisenä vuonna ja voin lämpimästii suositella tapahtumaa kaikille. Ammatillisesta näkökulmasta BSAVA tarjoaa Euroopan kongresseista monipuolisimmat luennot ja eläinlääkintäalan näyttelyn. Jos aikaa jää muuhunkin kuin opiskeluun, löytyy Birminghamista ajanvietettä moneen makuun kuten loistavat ostosmahdollisuudet aivan kävelymatkan päässä hotellista ja kongressikeskuksesta. KRUUSE –illallinen ja pohjoismaisten kollegoiden tapaaminen on aina ollut yksi matkan kohokohdista ja saa minut yhä uudelleen palaamaan BSAVAan.
Laura Kortelainen, Clinic Manager, Animagi Järvenpää 
 

Kiitos mielenkiinnostasi KRUUSEnjärjestämää BSAVAn kogressimatkaa kohtaan.

Valitettavasti kaikki huoneemme Hampton by Hilton hotellissa ovat loppuunvaratut. Yritämme kuitenkin parasta aikaa järjestää sinulle majoituksen toisesta hotellista.

Heti kun olemme löytäneet sinulle toisen majoitusvaihtoehdon, lähetämme lopullisen vahvistuksen ja BSAVA rekisteröitymiskaavakkeen.
Kiitos kärsivällisyydestäsi ja iloisiin tapaamisiin Birminghamissa!
 
 

*
*
*
*
*
*
Rome type
*