KRUUSE ekspanderer | www.kruuse.com

Find produkt

KRUUSE har indgået aftale med Henry Schein

23.06.2015

KRUUSE klar til ekspansion

KRUUSE, som er Nordens førende leverandør af udstyr og materialer til diagnostik, behandling og postoperativ pleje i veterinærbranchen, har indgået aftale med den amerikanske koncern, Henry Schein, Inc. som køber en majoritetsandel af virksomheden. Henry Schein er verdens største udbyder af healthcare produkter og services til tandlæge-, veterinær- og sundhedsklinikker.

Det vil give KRUUSE mulighed for en markant forøgelse af forretningen og et godt fundament for at realisere sine vækstambitioner. Mads Kruuse, der er fjerde generation i den familieejede virksomhed, vil fortsat eje den resterende andel af selskabet, og sammen med den nye amerikanske partner sættes den globale ekspansion af forretningen nu op i gear.

Læs hele pressemeddelelsen her

facebook
Kampagner_hills_hund