KRUUSE støttede brysterne | www.kruuse.com

Find produkt

KRUUSE var med til "Lyserød lørdag"

13.10.2014

Gåtur med hunden i den gode sags tjeneste.

Lørdag d. 4. oktober 2014 var det såkaldt ’Lyserød lørdag’, hvor der over hele landet var forskellige arrangementer, der alle have det overordnede formål at samle ind til brystkræftsagen. Bl.a. var der i Odense et arrangement, der var særligt målrettet hundeejere. Veterinærsygeplejerske Tanya Dick stod bag et arrangementet, hvor hund og ejer sammen kunne give deres støtte til brystkræftsagen.Man skulle mødes og gå en tur med hunden i den gode sags tjeneste. Der var 192 to-benede og 72 fire-benede tilmeldt arrangementet. Det kostede kr. 50,-pr. ’snude’ at deltage i gåturen.KRUUSE var blandt andre med som sponsor. Der blev delt lyserøde Rogz liner ud til alle deltagerne. KRUUSE have også givet diverse andre produkter, som røg på aktion og blev solgt til højestbydende. Pengene sad heldigvis løst på deltagerne og det lykkedes Tanya få indsamlet kr. 18.626,50. Pengene er ubeskåret gået til Kræftens Bekæmpelse.

facebook
Kampagner_hills_hund