Wound care seminarer, maj 2014 | www.kruuse.com

Find produkt

Wound care seminarer, maj 2014

08.05.2014

I maj måned har KRUUSE i samarbejde med 2 højt profilerede og anerkendte kompetencer inden for wound care, gennemført en skandinavisk wound care tour.

Fælles for begge foredragsholdere er, at der med udgangspunkt i et højt fagligt niveau adresseres praktiske problemstillinger. Lige præcis dette er vigtigt for KRUUSE, da vores ambition er, at hjælpe jer som klinikere i en travl hverdag, med at kunne behandle sår bedre i dag og i morgen, end vi gjorde i går.

Mens Georgia Hollis var foredragsholder på smådyrssiden, havde vi fornøjelsen af Proff. Derek Knottenbelt på equine. I Danmark blev der afholdt 4 seminarer på hhv. HANSENBERG og KU SUND.

Vores deltagere fik udleveret en goodie bag, i form af en gaveæske med relevante wound care produkter. Med udgangspunkt i antal fremmødte, deres aktive deltagelse og foredragsholdernes høje niveau, vil vi betegne seminarerne som en stor succes. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer til at berøre emnet wound care.

Du kan læse mere om KRUUSE´s egen serie af wound care produkter, målrettet veterinær brug, her på vores hjemmeside. Ønsker du en prøve på et eller flere af vores wound care produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.facebook
Kampagner_hills_hund