VSP-dag hos Hansenberg | www.kruuse.com

Find produkt

04.04.2014

Lørdag, den 1. marts 2014 blev der afholdt VSP-dag hos Hansenberg.

Årets VSP-dag hos Hansenberg i Kolding blev afholdt lørdag, den 1. marts 2014. I alt deltog ca. 80 veterinærsygeplejersker. Ud over et spændende fagligt program for deltagerne – herunder bl.a. en terapilaser workshop - så havde de mange udstillere sørget for god inspiration og fagligt indspark til de fremmødte veterinærsygeplejersker.

KRUUSE deltog med en stand og mange spændende nyheder, herunder V-gel laryngsmasker, KRUUSE Manuka produkter, Whimzees godbidder til hunde, aktivitetslegetøj fra KONG og BUSTER Outdoor beklædning. KRUUSEs terapilaser på standen var et hit og helt i tråd med de faglige workshops, som blev afviklet på dagen.

Det var en fornøjelse at deltage og møde så mange aktive og interesserede veterinærsygeplejersker. Fornøjelsen blev ikke mindre af, at kantinen på Hansenberg havde overgået sig selv og leverede en fantastisk forplejning dagen igennem.

KRUUSE havde forberedt en lille konkurrence og udloddede 3 x 2 flasker rødvin til de heldige vindere. 

HansenBerg_1_2014

HansenBerg_2_2014

facebook
Kampagner_hills_hund