SvHKS 2013 | www.kruuse.com

Find produkt

KRUUSE - hovedsponsor ved årets SvHKs i Århus den 8-9. november 2013

14.11.2013

KRUUSE har i år været med som sponsor på både SvH i Middelfart og som hovedsponsor på SvHKs i Århus.

Vi er ikke blege for at indrømme, at det er en stor opgave at være hovedsponsor med ansvar for, at alle 650 deltagere kan stå med et flot program i hænderne, når årsmødet starter, have proccedings klar på 650 USB sticks og når der skal være en lækker taske at lægge det hele i.Vi er selv tilfredse med resultatet – og vi håber, at mange af deltagerne fra årsmødet vil bruge deres KRUUSE tasker flittigt.Vi var stolte over at kunne præsentere flere spændende nyheder på SvHKs 2013. Blandt andet v-gel®, som er en serie af laryngsmasker designet til henholdsvis kat og kanin. Vi forventer os meget af dette produkt, som er super let at anvende for klinikeren og som er mindre traumatisk for patienten end en intubation. 

Ud over vores egne Wound Care produkter og suturer præsenterede vi vores PET koncept, terapilaser, vores laboratorieløsning og dental røntgenløsning. Som en anden nyhed kunne vi fremvise Petsafe Stance Analyzer, som er en fantastisk mulighed for dem som ønsker objektivt at kunne vurdere en patients fordeling af belastning på de 4 ekstremiteter. Specielt indenfor rehab, tidlig diagnostisering af ledproblemer samt ved senior check har dette produkt stor berettigelse.

Vores sociale event fredag med Photo shoot, som vi blev styret igennem med kompetent hjælp fra vores in-house marketingafdeling, gjorde stor lykke. Sjov, spas og socialt samvær skal der også være plads til på årsmødet og til de deltagere som ønskede det, kvitterer  vi med ét stk. foto fra eventen. Desuden kunne vi give heldige vindere Ipad minis, Smartboxes og rejsegavekort med hjem.Med disse ord vil KRUUSE gerne sige tak for et godt SvHKs 2013 til alle vores kunder.
facebook
Kampagner_hills_hund