KRUUSE overtager E-vet A/S | www.kruuse.com

Find produkt

E-vet A/S får Jørgen Kruuse A/S som ny ejer

03.05.2013

Pressemeddelelse udsendt den 3. maj 2013

Totalleverandøren af veterinærartikler til dyreklinikker og dyrehandlere, Jørgen Kruuse A/S, bliver ny ejer af konkurrenten E-vet A/S, som hidtil har været en del af Eldorado-gruppen. E-vet A/S fortsætter som en selvstændigt drevet virksomhed med fokus på handel med veterinære produkter og uddannelse.

Med udgangspunkt i den igangværende konsolidering af veterinærmarkedet i Norden har E-vet’s ejere besluttet sig for at styrke virksomhedens muligheder for at skabe værdi hos dyrlægen ved at sælge virksomheden til konkurrenten, Jørgen Kruuse.

Vi er glade for, at de nye ejere har forstand på den forretning, vi bedriver, og vil være med til at udvikle E-vet som en selvstændig virksomhed. Der vil på sigt blive klare fordele for vores kunder som følge af ejerskiftet, fordi vi kan samarbejde om eksempelvis uddannelsestilbud og indkøb, men der kommer ikke til at ske ændringer i vores forretningsgange eller kunderelationer. Vi fortsætter som hidtil ”, udtaler Børge Lausen, formand for E-vet.

E-vet er totalleverandør til veterinærbranchen med et særligt fokus på Danmark og Norden. E-vet har hovedsæde i Haderslev og beskæftiger 20 ansatte. Den nuværende ledelse bestående af Karl Erik Bering, administrerende direktør for E-vet og Børge Lausen, formand for E-vet, fortsætter uændret efter ejerskiftet.

Vi har meget stor respekt for E-vet og de resultater, virksomheden har opnået, siden den blev etableret for 20 år siden. Vi ser ejerskabet af E-vet som en langsigtet investering, hvor vi ønsker at bidrage til at virksomhedens positive udvikling fortsætter. Karl Erik Bering er en dygtig direktør, og vi er glade for, at han vil fortsætte med at stå i spidsen for virksomheden og fastholde E-vet som en selvstændig ledet virksomhed, der er både konkurrerende og komplementær til Jørgen Kruuse”, siger Jesper Gedsø Smith, direktør for Jørgen Kruuse.

Jørgen Kruuse er en førende udbyder inden for udstyr til veterinærbranchen i Danmark, Sverige, Norge, UK, Polen og Kina. Resten af verden servicerer Jørgen Kruuse gennem næsten 350 udvalgte veterinære distributører i 100 lande. Den 100 % familieejede virksomhed blev etableret i 1896 og har hovedkvarter i Langeskov på Fyn.

For yderligere information, kontakt:
E-vet A/S, bestyrelsesformand, Børge Lausen, tlf. 74 53 08 48
Jørgen Kruuse A/S, administrerende direktør Jesper Gedsø Smith, 72 14 15 11
facebook
Kampagner_hills_hund