KRUUSE på BSAVA 2012 | www.kruuse.com

Find produkt

KRUUSE på BSAVA 2012

17.04.2012

KRUUSE havde stand på udstillingen og arrangerede i den forbindelse et kongresrejsearrangement for skandinaviske veterinærkunder

Den største og mest attraktive dyrlægekongres i Europa blev afholdt fra den 12.-15. april sammen med WSAVA og FECAVA. Det betyder, at det er den største internationale veterinære kongres, der nogensinde er blevet afholdt i Storbritannien. Det blev bl.a. fejret med mere end 40 forskellige CPD foredrag, udstillingsområde i verdensklasse og et væld af sociale events.

KRUUSE havde stand på udstillingen og arrangerede i den forbindelse et kongresrejsearrangement for skandinaviske dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Det resulterede i en samlet skandinavisk gruppe på 120 personer.

Vi ses i Birmingham igen den 4.-7. april 2013

facebook
Kampagner_hills_hund