Ses vi på ECVD i Lissabon? | www.kruuse.com

Find produkt

Ses vi på ECVD i Lissabon?

31.01.2012

KRUUSE er udstiller og sponsor på den europæiske dentalkongres.

ECVD 2012
Lissabon, Portugal
Torsdag den 24. maj til søndag den 27. maj

Det er 21. gang den Europæiske Veterinære Dental Forening afholder kongres for dyrlæger med interesse i tandbehandling, mundhulesygdomme og oral kirurgi. Dentalområdet fylder til stadighed mere og mere på klinikkerne rundt omkring. KRUUSE ønsker at støtte denne udvikling og vil være repræsenteret på kongressen.

Se mere om kongressen HER

Der er sammensat et program med spændende emner både på smådyrs- og hesteområdet. En række anerkendte foredragsholdere fra både Europa og USA sørger for gode faglige indlæg indenfor hver deres specialområder. Fra Danmark kommer foredragsholderne dyrlæge, tandplejer Camilla Heinze og specialdyrlæge Jens Arnbjerg.

Se mere om emner og forelæsere i denne pdf


facebook
Kampagner_hills_hund