På KRUUSE drivs vi av en sann passion för djur. Vårt fokus ligger på djurens välbefinnande före, under och efter veterinärbesöket. Veterinären är vår viktigaste partner och har högsta prioritet. Det är därför vi erbjuder den senaste tekniken och de bästa produkterna på marknaden.

Global partner

Hela världen är vår marknad

Veterinärer över hela världen ska ha tillgång till våra produkter. Vi har under många år byggt upp nära relationer med distributörer över hela världen. Därför har veterinärer i mer än 100 länder tillgång till KRUUSEs produkter och tjänster.

 

Brands

Du känner dem redan

Våra varumärken KRUUSE och BUSTER står starkt på veterinärscenen. Vi levererar kvalitetsprodukter till veterinärer, vi är med rätta stolta över att våra produkter bygger på vår djupa och breda kunskap om veterinärernas arbete.

 

Inovativt produktprogram

Produkter med veterinär vinkel

I nära samarbete med specialister och veterinärer utveklar vi produkter med en veterinär vinkel och en kvalitet som säkarar de bästa resultaten för djurets välbefinnande och de bästa arbetsredskapen för veterinären.
Med mer än 100 års erfarenhet, djup insikt i branchen och ett högt prioriterat innovationsprogram skapar vi produkter med en mission. 

 

Fagligt team

Dialog med veterinären

Hos KRUUSE fokuserar vi 100% på veterinärmarknaden och vårt arbete bygger på en nära dialog med veterinärer och experter. Vi är därför medvetna om veterinärernas utmaningar, önskemål och behov, veterinärerna vet att vårat namn är en garanti för kvalitet och relevanta produktfunktioner.
KRUUSE består av ett starkt team av duktiga och professionalla medarbetare, som säkerställer vårat mål om att leverera bästa service till veterinären och de bästa produktlösningar och förbrukningsvarorna till djuren.