Hos KRUUSE er vi drevet af en sand passion for dyr. Vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen. Dyrlægen er vores vigtigste partner og har højeste prioritet. Derfor tilbyder vi de nyeste teknologier og de bedste produkter til markedet.

Global partner

Hele verden er vores marked

Dyrlæger over hele verden skal have adgang til vores produkter. Vi har gennem mange år opbygget tætte relationer med distributører over hele verden. Derfor har dyrlæger i mere end 100 lande adgang til KRUUSE-produkter og services.

Brands

Du kender dem allerede

Vores KRUUSE og BUSTER brands står stærkt på den veterinære scene. Vi leverer kvalitetsprodukter til dyrlæger, og vi er med rette stolte af, at vores produkter er baseret på vores dybe og brede viden om dyrlægernes arbejde. Det er den viden, der gør, at KRUUSE-navnet er kendt og respekteret blandt dyrlæger overalt i verden.

Inovativt produktprogram

Produkter med veterinær vinkel

I tæt samarbejde med specialister og dyrlæger udvikler vi produkter med en veterinær vinkel og en kvalitet, der sikrer de bedste resultater for dyrenes sundhed og de bedste arbejdsredskaber for dyrlægen.
Med mere end 100 års erfaring, dyb indsigt i branchen og et højt prioriteret innovationsprogram skaber vi produkter med en mission.

 

Faglighed

Dialog med dyrlægen

I KRUUSE fokuserer vi 100% på veterinærmarkedet, og vores arbejde bygger på en tæt dialog med dyrlæger og fageksperter. Vi kender derfor dyrlægernes udfordringer, ønsker og behov - og dyrlægerne ved, at vores navn er garanti for kvalitet og relevante produktfunktionaliteter.
KRUUSE består af et stærkt team af dygtige og faglige medarbejdere, der sikrer vores mål om at levere den bedste service til dyrlægen og de bedste produktløsninger og forbrugsartikler til dyrene.